Închide meniul
NEWS ALERT

Naomi Osaka s-a retras de la Wimbledon! Când va reveni pe teren rivala Simonei Halep

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2021, 21:48

Naomi Osaka s-a retras de la Wimbledon! Când va reveni pe teren rivala Simonei Halep

Profimediaimages

Naomi Osaka s-a retras de la Wimbledon

Naomi Osaka vrea să facă un pas înapoi din spațiul public și să petreacă timp alături de familie și prieteni. Nipona a dat garanții că, desi nu va participa la Wimbledon, va fi 100% pentru Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Osaka s-a retras de la Wimbledon

„Naomi nu va juca la Wimbledon în acest an. Va petrece o perioadă de timp alături de familia și de prietenii ei. Va fi însă pregătită pentru Jocurile Olimpice, e încântată să joace în fața fanilor din țara ei”, se arată într-un comunicat publicat de echipa niponei.

Wimbledon este programat în perioada 28 iunie – 11 iulie. Osaka nu este primul nume mare din tenis care a renunțat la Grand Slam-ul londobez. Rafael Nadal, locul 3 ATP, a anunțat deja că nu va participa nici la Wimbledon, nici la Jocurile Olimpice.

Naomi Osaka are un bilanț modest la Wimbledon. A participat doar de trei ori pe tabloul principal și a nu depășit niciodată de turul al 3-lea. La ultima ediție, în 2019, a fost eliminată încă din prima rundă.

Reclamă

Naomi Osaka, conflict cu presa la Roland Garros

Naomi Osaka a fost amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig la Roland Garros. Organizatorii turneului din Franţa au anunţat că nipona a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media.

În urma sancțiunii primite de la organizatorii turneului, Osaka s-a retras de la Roland Garros. Nipona a spus atunci că s-a simțit „vulnerabilă şi anxioasă”. De atunci, Naomi Osaka nu a mai jucat niciun meci.

„Cred că, acum, cel mai bun lucru pentru turneu, pentru ceilalți jucători și bunăstarea mea este să mă retrag, astfel încât toată lumea să se poată concentra asupra tenisului care se desfășoară la Paris. Nu am vrut niciodată să atrag atenția și accept că nu am ales momentul ideal de a transmite acest mesaj, iar acesta ar fi putut fi mai clar. Aici, la Paris, mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă, așa că îmi voi lua timp departe de teren acum”, a anunțat Osaka, când s-a retras de la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep vrea să-și apare titlul la Wimbledon

Veștile sunt bune în ceea ce o privește pe cea mai bună jucătoare din România. Simona Halep s-a refăcut după accidentarea de la Roma, unde a suferit o ruptură musculară, și va participa la Wimbledon.

„Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată. Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic”, a declarat Simona Halep.

Înainte de Wimbledon, Simona a ales să revină pe iarbă la Bad Homburg. Turneul este unul de categorie 250 şi-au mai anunţat deja prezenţa Petra Kvitova, Madison Keys, Maria Sakkari, Angelique Kerber, Jessica Pegula sau Amanda Anisimova.

În 2021, cea mai bună performanţă a Simonei a venit la Stuttgart, unde a atins semifinalele, fiind învinsă de Aryna Sabalenka, cu 3-6, 2-6. De asemenea, ea a prins sferturile de finală la Australian Open şi Gippsland Trophy.

 

 

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și