Închide meniul
Foto

Nick Kyrgios, petrecere de pomină după finala de la Wimbledon. A făcut show într-un club de noapte. L-a aşteptat şi pe Novak Djokovic

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2022, 18:19

Nick Kyrgios, petrecere de pomină după finala de la Wimbledon. A făcut show într-un club de noapte. L-a aşteptat şi pe Novak Djokovic

Nick Kyrgios, petrecere de pomină după finala de la Wimbledon

Nick Kyrgios a făcut show după finala de la Wimbledon / Colaj Instagram

  • Nick Kyrgios, învins de Novak Djokovic în finala de la Wimbledon 2022
  • Cum a petrecut australianul după ce a ratat trofeul

Nick Kyrgios s-a ţinut de cuvânt şi a dat o petrecere de pomină după finala de la Wimbledon 2022. Chiar dacă a fost învins de Novak Djokovic cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6, australianul a sărbătorit pe cinste după ce a jucat pentru prima dată în carieră cu trofeul unui Grand Slam pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 27 de ani îl invitase pe „Nole”, înaintea finalei, să o „facă lată într-un club de noapte. Kyrgios nu a suferit după eşecul suferit în faţa sârbului şi a făcut show. A avut-o alături de prietena Costeen Hatzi, dar şi pe sora Halimah.

Nick Kyrgios, petrecere de pomină după finala de la Wimbledon

Kyrgios s-a dus într-un club de noapte. Şi-a păstrat pe cap şapca roşie pe care a purtat-o şi la Wimbledon, acolo unde a încălcat regulile stricte ale organizatorilor. Ocupantul locului 45 ATP a fost întâmpinat cu mai multe sticle de şampanie şi cu artificii.

Reclamă

Sora starului australian a postat mai multe poze pe reţelele sociale. În una dintre acestea s-a fotografiat cu două sticle de băutură. Şi iubita lui Nick, Costeen, a făcut publice mai multe imagini făcute în club.

Kyrgios l-a aşteptat lângă el şi pe Djokovic. Cei doi stabiliseră să petreacă după finală, iar consumaţia să fie plătită de campionul de la Wimbledon 2022. Dialogul dintre ei a devenit viral!

Reclamă

Nick Kyrgios: „Suntem prieteni acum?”

Novak Djokovic: „Dacă mă inviți să bem ceva sau să ne vedem la o cină, accept. Câştigătorul plăteşte!”

Nick Kyrgios: „Batem palma. Să mergem într-un club de noapte și s-o facem lată”

Reclamă 4 / 0/3

Replici fabuloase între Novak Djokovic și Nick Kyrgios după finala Wimbledon 2022

Novak Djokovic a câștigat Wimbledon 2022 după ce l-a învins în finală pe Nick Kyrgios. La finalul duelului, cei doi au avut un schimb de replici fabulos în fața tribunelor pline.

Nick Kyrgios, aflat la prima finală de Grand Slam, a răspuns reticent când a fost întrebat dacă poate ajunge în ultimul act la Wimbledon și anul viitor.

Djokovic e un zeu al tenisului, eu am jucat bine, dar vreau să-l felicit pe Novak, a fost aici de atâtea ori. Mulțumesc arbitrilor, publicului, au fost săptămâni grozave, minunate pentru mine. Nu știu dacă vreau să mai joc multe finale de Grand Slam, cu toții suntem epuizați, eu, echipa mea. A fost mult tenis în ultima vreme.

Sunt foarte mulțumit cu rezultatul pe care l-am înregistrat, acum am nevoie de o pauză. Poate că într-o zi voi reveni aici, nu știu dacă voi mai ajunge într-un astfel de moment vreodată, vom vedea, vom spera”, a spus Nick Kyrgios, conform eurosport.ro.

Novak Djokovic l-a consolat pe Kyrgios. Nole l-a invitat pe australian la cină, să bea „câteva băuturi” împreună.

Nick, te vei întoarce aici. E greu să te consoleze cineva în astfel de momente, dar ești unul dintre cei mai buni jucători din lume pe iarbă. Îți urez mult succes. Ești un jucător extraordinar, un mare talent. Acum totul începe să se lege pentru tine.

Nu am crezut niciodată că voi spune atât de multe lucruri frumoase despre tine. Nu știu dacă vom ieși la cină în această seară, dar sper că e startul unei frumoase prietenii între noi doi. Începem cu o cină și câteva băuturi și vom vedea unde ajungem”, a spus și Novak Djokovic.

Reclamă

Djokovic a mai câştigat turneul de la Wimbledon în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019 şi 2021. El a jucat în finală şi în 2013, însă atunci a fost învins de Andy Murray.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud - Tsitsipas e finala turneului
Tenis • 13 apr., 21:09
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
ATP • 11 apr., 19:05
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:
Tenis • 7 apr., 20:08
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis”
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic
ATP • 7 apr., 12:14
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic! Nole l-a depăşit pe Roger Federer
Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: "M-am săturat de el, el s-a săturat de mine"
ATP • 4 apr., 19:24
„Eram pregătit să mor pentru el!” Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: „M-am săturat de el, el s-a săturat de mine”