Închide meniul

Nick Kyrgios şi Novak Djokovic, schimb fabulos de replici înaintea finalei de la Wimbledon: „Să o facem lată într-un club de noapte!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2022, 10:42

Nick Kyrgios şi Novak Djokovic, schimb fabulos de replici înaintea finalei de la Wimbledon: „Să o facem lată într-un club de noapte!

Nick Kyrgios şi Novak Djokovic, schimb fabulos de replici înaintea finalei de la Wimbledon

Novak Djokovic - Nick Kyrgios, finala de la Wimbledon 2022 / Profimediaimages

Nick Kyrgios şi Novak Djokovic au avut un schimb fabulos de replici cu numai câteva ore înaintea finalei de la Wimbledon, care va fi azi, de la ora 16:00, în format LIVE TEXT pe as.ro. Australianul de 27 de ani va juca pentru prima oară în carieră cu trofeul unui Grand Slam pe masă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nole” a câştigat de 6 ori la All England Club (2011, 2014, 2015, 2018, 2019 şi 2021) şi este mare favorit la victorie. Chiar dacă meciul care se va disputa astăzi pe terenul central are o miză uriaşă, Djokovic şi Kyrgios au fost puşi pe glume. Cei doi au purtat o conversaţie memorabilă pe reţelele sociale.

Nick Kyrgios şi Novak Djokovic, schimb fabulos de replici chiar înainte de finala de la Wimbledon 2022

Ţi-a luat cinci ani să spui ceva frumos despre mine„, îi transmisese sârbul adversarului său din finală. Kyrgios i-a răspuns din nou lui Djokovic într-o postare pe Instagram. Replica numărului 3 ATP a venit imediat.

Reclamă

Nick Kyrgios: „Suntem prieteni acum?”

Novak Djokovic: „Dacă mă inviți să bem ceva sau să ne vedem la o cină, accept. Câştigătorul plăteşte!”

Reclamă

Nick Kyrgios: „Batem palma. Să mergem într-un club de noapte și s-o facem lată”

Nick Kyrgios şi Novak Djokovic
Nick Kyrgios şi Novak Djokovic

Novak Djokovic și Nick Kyrgios s-au mai întâlnit de două ori de-a lungul timpul și de fiecare dată a câștigat australianul, 6-4, 7-6 la Indian Wells 2017 și 7-6, 7-5 la Acapulco 2017.

Nick Kyrgios a beneficiat de retragerea lui Rafael Nadal, în semifinale. Chiar dacă l-a ajutat enorm retragerea lui Rafael Nadal, Kyrgios a dat dovadă de fair-play.

Reclamă 4 / 0/3

Jucători diferiți, Personalități diferite. Rafa Nadal, sper ca recuperarea ta să meargă bine și cu toții sperăm să te vedem sănătos în curând. Pe data viitoare!„, a scris Nick Kyrgios pe reţelele de socializare.

Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022

Rafael Nadal a fost nevoit să se retragă de la Wimbledon 2022. Spaniolul a făcut marele anunţ, chiar cu o zi înainte de semifinala ce trebuia să o dispute cu australianul Nick Kyrgios.

După rezultatul analizelor medicale de joi, care confirmă faptul că spaniolul are o ruptură abdominală de 7 milimetri, acesta şi-a anunţat retragerea din al treilea turneu de Grand Slam al anului, la care ajunsese până în semifinale.

Am petrecut toată ziua gândindu-mă la ce trebuie să fac, dar nu are sens să continui, accidentarea se înrăutăţeşte. Am luat această decizie pentru că nu cred că pot câştiga meciuri aşa. Nu este vorba că nu pot să mă descurc, ci că nu pot face mișcarile normale.

Nu pot risca mai mult şi să fiu 2-3 luni departe de teren. Este un lucru foarte greu pentru mine dar asta e decizia mea, trebuie să trăiesc cu asta. Sunt foarte trist, nu pot spune nimic altceva”, a declarat Rafael Nadal, într-o conferinţă de presă.

Rafael Nadal a dezvăluit şi momentul când a realizat când este accidentat, şi sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-l învinge pe Taylor Fritz, în sferturi:

Am accidentarea de săptămâna trecută. Ieri revenind de la 3-1 la seturi am realizat că lucrurile încep să se înrăutăţească. A trebuit să reduc viteza serviciului şi mişcările de asemenea, ca să nu agravez lucrurile”, a mai spus Rafael Nadal.

Reclamă

În final, acesta a venit şi cu un anunţ şoc, despre o posibilă retragere din tenis:

Posibilitatea retragerii este încă în minte mea”, a mărturisit Rafael Nadal.

Kyrgios a ajuns astfel la cea mai bună performanţă din carieră. Nick a mai bifat două sferturi de finală în turneele de Grand Slam, la Wimbledon în 2014, şi la Australian Open, un an mai târziu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal