Închide meniul

Novak Djokovic a făcut spectacol la conferinţa de presă, înainte de finala de la Wimbledon. „Şi eu țin cu Italia, dar sper să câștige doar seara, pe Wembley”

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 13:43

Novak Djokovic a făcut spectacol la conferinţa de presă, înainte de finala de la Wimbledon. „Şi eu țin cu Italia, dar sper să câștige doar seara, pe Wembley

Novak Djokovic a făcut spectacol la conferinţa de presă

Profimediaimages

  • Novak Djokovic a oferit replica zilei la Wimbledon
  • Djokovic – Berrettini e finala de la Wimbledon

„Italia e în finală atât la tenis, cât și la fotbal. Mamma mia, Italia! Fantastic! Poate că Berrettini nu are nimic de pierdut în lupta cu mine, dar naționala Italiei sigur are ceva de pierdut în lupta cu Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper că ambele meciuri vor fi grozave. Nu mă înțelegeți greșit, și eu țin cu Italia, dar sper să câștige doar seara, pe Wembley”, a spus Djokovic, citat de eurosport.ro.

Novak Djokovic – Matteo Berrettini, marea finală de la Wimbledon

Novak Djokovic, liderul ATP, s-a calificat pentru a şaptea oară în finala turneului de la Wimbledon. Dacă va învinge duminică, el va egala recordul de titluri de Grand Slam, 20, deţinut de Roger Federer şi Rafa Nadal.

Reclamă

Novak Djokovic l-a învins pe canadianul Denis Shapovalov, locul 12 ATP şi cap de serie numărul 10. Sârbul s-a impus în penultimul act, cu scorul 7-6 (3), 7-5, 7-5. Meciul a durat două ore şi 44 de minute de joc.

În finală, Djokovic îl va întâlni pe italianul Matteo Berrettini, locul 9 mondial şi favorit 7, aflat în premieră în ultimul act la un grand slam.

Reclamă

Novak Djokovic este deţinătorul trofeului la Wimbledon şi are în palmares cinci titluri la All England Club. El are acum 20 victorii consecutive la Wimbledon.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou
Premier League • 28 mart., 18:50
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani