Închide meniul

Novak Djokovic a venit motivat la Wimbledon: „Nu am nevoie de altcineva pentru a găsi o motivaţie în plus”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 9:57

Novak Djokovic a venit motivat la Wimbledon: „Nu am nevoie de altcineva pentru a găsi o motivaţie în plus

Novak Djokovic a venit motivat la Wimbledon

Novak Djokovic, la conferinţa de presă premergătoare turneului de la Wimbledon / Profimedia

Novak Djokovic a venit motivat la Wimbledon. Sârbul va încerca la ediţia din acest an a turneului de pe iarba londoneză să pună mâna pe al optulea titlu de la All England Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Novak Djokovic îşi poate mări avansul în clasamentul celor mai multe titluri de Grand Slam în tenisul masculin. După ce a câştigat Roland Garros şi l-a depăşit pe Rafael Nadal, sârbul poate ajunge la 24 de titluri majore după cele două săptămâni de competiţie de la Londra.

Novak Djokovic a venit motivat la Wimbledon: „Nu am nevoie de altcineva pentru a găsi o motivaţie în plus”

„Mereu e cineva de partea cealaltă a fileului. Mereu a fost şi mereu va fi. Nu am nevoie de Carlos sau de oricine altcineva pentru a găsi o motivaţie în plus atunci când joc la turnee de Grand Slam pentru că ştiu că trebuie să câştig şapte meciuri pentru a cucerit titlul. Aşa că oricine va fi adversarul meu, nu va fi diferit. Eu trebuie să îmi fac jocul me.

Atenţia mea se îndreaptă asupra corpului şi a minţii mele, a jocului meu, să încerc să ajung într-o stare optimă pentru a evolua cât mai bine”, a declarat Novak Djokovic, potrivit sportskeeda.com.

Pentru a treia oară în cariera sa după Roland Garros, Novak Djokovic este în cursa pentru Grand Slam-ul calendaristic. După ce s-a impus la Melbourne şi Paris, Djokovic caută să câştige şi titlurile de la Londra şi New York, pentru a deveni primul jucător din tenisul masculin după Rod Laver care a reuşit să câştige toate cele patru turnee de Grand Slam în acelaşi an.

Reclamă

Novak Djokovic crede că Alcaraz aduce lucruri pozitive în tenis

Novak Djokovic a vorbit şi despre Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, cel pe care l-a învins recent în semifinalele de la Roland Garros. Spaniolul este noua senzaţie a tenisului mondial şi a câştigat recent primul său titlu pe iarbă, la Queen’s. Înainte de Wimbledon, Novak Djokovic a avut numai cuvinte de laudă la adresa spaniolului:

„Carlos este un tip de treabă care este matur pentru 20 de ani. Are multe reuşite şi a făcut istorie în acest sport, fiind atât de tânăr.

Cred că e un jucător grozav pentru sportul nostru, care aduce multă intensitate şi energie pe teren şi este un tip umil şi cu o personalitate grozavă în afara terenului”, a mai spus Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic va debuta la ediţia din 2023 a turneului de la Wimbledon contra argentinianului Pedro Cachin. Campion anul trecut, după ce l-a învins pe Nick Kyrgios în ultimul act, Djokovic va disputa primul meci pe arena centrală de la All England Club, conform tradiţiei.

Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 3-16 iulie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și