Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic, primit ca un rege în Serbia după ce a câştigat Wimbledon 2022. 10.000 de fani l-au aşteptat la Belgrad şi au făcut „noapte albă” pe străzi!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2022, 9:05

Novak Djokovic, primit ca un rege în Serbia după ce a câştigat Wimbledon 2022. 10.000 de fani l-au aşteptat la Belgrad şi au făcut „noapte albă pe străzi!

Novak Djokovic, primit ca un rege în Serbia după ce a câştigat Wimbledon 2022

Novak Djokovic, primire de senzaţie în Serbia / Profimediaimages

Novak Djokovic a fost primit ca un rege la revenirea în Serbia. Jucătorul în vârstă de 35 de ani, ajuns pe locul 7 ATP, a fost aşteptat de mii de fani în Belgrad după ce a câştigat finala de la Wimbledon 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nole” l-a învins pe Nick Kyrgios, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 şi a cucerit cel de-al 21-lea trofeu de Grand Slam. A fost show total când s-a întors acasă.

Novak Djokovic, primit ca un rege în Serbia după ce a triumfat la Wimbledon 2022

Imediat după ce avionul în care era a aterizat, Djokovic s-a dus la Primăria din Belgrad cu trofeul în braţe. Acolo s-a organizat un eveniment de senzaţie. Aproximativ 10.000 de fani au fluturat steagul Serbiei şi au cântat în momentul în care campionul de la Wimbledon şi-a făcut apariţia.

A avut loc şi un concert şi un foc de artificii. Novak nu şi-a dezamăgit fanii şi a aruncat în mulţime 20 de mingi semnate de cel care a câștigat ultimele patru ediții de Wimbledon (2018, 2019, 2021 și 2022), ţinând cont că cea din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19.

Reclamă

Sârbii au făcut noapte albă, au aprins torţe şi l-au felicitat pe cel care riscă să rateze US Open 2022 din cauza faptul că nu este vaccinat.

Djokovic: „Mă voi odihni două săptămâni”

Acum sunt în vacanţă. Dacă voi juca sau nu la un turneu în curând, voi vedea. Mă voi odihni două săptămâni, pentru că ultimele zile au fost obositoare. Apoi, vom vedea, eu aştept o veste bună din Statele Unite pentru că îmi doresc să merg, să joc un turneu sau două înainte de US Open.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt vaccinat şi nu intenţionez să mă vaccinez, aşa că singura veste bună pe care o pot primi este ca ei să renunţe la obligativitatea cardului verde de vaccinare pentru intrarea în SUA. Sau o scutire. Nu ştiu. Nu cred că o scutire este posibilă, realistă. Dacă este o posibilitate, nu ştiu ce va fi. Nu am multe răspunsuri.

Dacă va fi imposibil să joc în Statele Unite, atunci trebuie să văd ce suplineşte restul sezonului. Ca să fiu sincer, nu cred că voi pleca într-o căutare puncte. Dacă am înţeles bine, câştigarea unui turneu de Grand Slam îmi asigură un loc la Mastersul de final de an, cu excepţia faptului de a fi în afara topului 20. Cu punctele acumulate până acum, eu cred că voi fi în Top 20″, a spus Novak Djokovic, după ce a câștigat Wimbledon 2022, citat de ESPN.

Nick Kyrgios, petrecere de pomină după finala de la Wimbledon

Nick Kyrgios s-a ţinut de cuvânt şi a dat o petrecere de pomină după finala de la Wimbledon 2022. Chiar dacă a fost învins de Novak Djokovic cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6, australianul a sărbătorit pe cinste după ce a jucat pentru prima dată în carieră cu trofeul unui Grand Slam pe masă.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani îl invitase pe „Nole”, înaintea finalei, să o „facă lată într-un club de noapte„. Kyrgios nu a suferit după eşecul suferit în faţa sârbului şi a făcut show. A avut-o alături de prietena Costeen Hatzi, dar şi pe sora Halimah.

Kyrgios s-a dus într-un club de noapte. Şi-a păstrat pe cap şapca roşie pe care a purtat-o şi la Wimbledon, acolo unde a încălcat regulile stricte ale organizatorilor. Ocupantul locului 45 ATP a fost întâmpinat cu mai multe sticle de şampanie şi cu artificii.

Sora starului australian a postat mai multe poze pe reţelele sociale. În una dintre acestea s-a fotografiat cu două sticle de băutură. Şi iubita lui Nick, Costeen, a făcut publice mai multe imagini făcute în club.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și