Închide meniul

Novak Djokovic, revenire spectaculoasă în partida cu Jannik Sinner. Sârbul a învins în 5 seturi şi e în semifinale la Wimbledon 2022

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2022, 19:42

Novak Djokovic, revenire spectaculoasă în partida cu Jannik Sinner. Sârbul a învins în 5 seturi şi e în semifinale la Wimbledon 2022

Novak Djokovic, dorit cu orice preț la US Open

Novak Djokovic, la Wimbledon 2022 / Profimedia

Novak Djokovic a avut o revenire spectaculoasă în partida cu Jannik Sinner. Sârbul l-a învins pe favoritul 10 al turneului, după ce a fost condus cu 2-0 la seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul en-titre de la Wimbledon, Novak Djokovic, s-a calificat în semifinale, după o partidă spectaculoasă cu Jannik Sinner. Fostul lider mondial l-a învins pe italian cu scorul de 5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2.

Novak Djokovic, revenire spectaculoasă cu Jannik Sinner

Novak Djokovic nu a avut parte de o partidă facilă cu tânărul de 20 de ani, Jannik Sinner. Fostul lider mondial s-a văzut condus cu 2-0 la seturi, fiind nevoit să revină spectaculos pentru a-şi asigura prezenţa în penultimul act.

Novak Djokovic ţinteşte cel de-al patrulea trofeu consecutiv la All England Club, şi al şaptelea din carieră. În precedenta finală, sârbul s-a impus în faţa lui Matteo Berrettini, după ce a cedat primul set.

În semifinale, Novak Djokovic va da piept cu cu învingătorul partidei David Goffin şi Cameron Norrie. Nole este principalul favorit al turneului de la All England Club, iar în finală l-ar putea întâlni pe rivalul Rafael Nadal. Spaniolul va evolua miercuri în sferturi, în compania americanului Taylor Fritz.

Reclamă

Declaraţiile lui Novak Djokovic, după partida incredibilă din sferturile Wimbledon 2022

Novak Djokovic a avut o revenire de senzaţie în sferturile Wimbledon 2022. Sârbul a avut cuvinte de laudă pentru adversarul său, Jannik Sinner, care a fost la doar un set distanţă de a produce o supriză imensă la All England Club.

„Vreau să-l felicit pe Jannik, sunt sigur că va avea ocazii multe de a câștiga turnee importante, are timp destul la dispoziție, îi urez mult succes, a făcut un turneu foarte bun. Cât despre primele 2 seturi față de ultimele 3 au fost două meciuri diferite. După primele 2 seturi am încercat să-mi revin, m-am spălat pe față, m-am uitat în oglindă și mi-am dat seama că era adevărat, eram condus cu 2-0. Se întâmplă asemenea lucruri, trebuie să știi să reacționezi. Simțeam că sunt dominat, simțeam că trebuie să fac ceva. Am avut o discuție cu mine, am știut că trebuie să-mi revin. Am încercat să vin cu ce am mai bun și am reușit. În debutul setului 3, lucrurile s-au schimbat mult în favoarea mea.

Experiența m-a ajutat să mă descurc în acele momente dificile. Am fost binecuvântat să joc pe toate arenele mari, dar nu poți să știi niciodată ce se întâmplă. Mereu există dubii. Lupta interioară e cea mai dificilă. E cea mai mare provocare. Mereu cred că pot să revin din situații dificile. Sunt foarte fericit că am reușit să câștig azi. Sunt foarte mândru că am ajuns la 26 de victorii consecutive aici. Cred că acesta este cel mai mare turneu de tenis din lume, acest teren are ceva aparte, m-a inspirat mereu. Simțim mereu ceva deosebit de fiecare când călcăm pe iarba de pe central”, a spus Novak Djokovic la interviul de după meci, citat de Eurosport.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Amanda Anisimova, duel pentru semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep – Amanda Anisimova este duelul din sferturile Wimbledon 2022. Va fi a patra întâlnire directă dintre cele două, românca având un avantaj de 2-1.

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după o victorie superbă în faţa Paulei Badosa, ocupanta locului 4 WTA. Românca s-a impus în doar 59 de minute, cu scorul de 6-1, 6-2.

Amanda Anisimova s-a calificat în această fază a turneului, după ce a învins-o pe Harmony Tan, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep se va afla la a patra întâlnire cu Amanda Anisimova, ultima având loc chiar în acest sezon de iarbă. „Simo” s-a impus la Bad Homburg luna trecută, cu scorul de 6-2, 6-1.

Precedentele două întâlniri au avut loc la Roland Garros, în ani consecutivi. În 2019, din postura de campioană en-titre, halep era învinsă surprinzător de Anisimova în sferturi, scor 6-2, 6-4. Anul următor, românca şi-a luat revanşa în turul trei al Openului Francez, cedând un singur game, 6-0, 6-1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și