Închide meniul

Simona Halep, favorită în partida cu Amanda Anisimova, din sferturile Wimbledon 2022. Ce cotă are românca pentru a ajunge în semifinale

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2022, 17:44

Simona Halep, favorită în partida cu Amanda Anisimova, din sferturile Wimbledon 2022. Ce cotă are românca pentru a ajunge în semifinale

Simona Halep şi Amanda Anisiomva/ Colaj Profimedia

Simona Halep este favorita caselor de pariuri în duelul cu Amanda Anisimova, din sferturile Wimbledon 2022. Cele două se vor afla la a patra întâlnire directă din circuit, „Simo” conducând cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în sferturile Wimbledon 2022, după o victorie de vis în faţa Paulei Badosa. Românca s-a impus în doar 59 de minute, scor 6-1, 6-2. Pentru un loc în penultimul act, „Simo” se va duela cu americanca Amanda Anisimova.

Simona Halep, favorită clară în partida cu Amanda Anisimova

Simona Halep este văzută drept favorită destul de clară în meciul din sferturile de finală de la Wimbledon. Românca are cota 1,45 pentru un succes în faţa Amandei Anisimova, în timp ce americanca are o cotă de 2,90 pentru a ajunge în penultimul act pe iarba londoneză.

De altfel, pentru a câştiga doar un singur set în sferturile Wimbledon 2022, bookmakerii i-au acordat lui „Simo” cota de 1.20. Pentru a oferi o adevărată surpriză, şi pentru a o elimina în minimum de seturi pe Simona Halep, Amanda Anisimova a primit cota 4,75.

Simona Halep, favorită la câştigarea Wimbledon 2022

Simona Halep este favorită la câştigarea Wimbledon 2022. Simo i-a convins pe bookmakeri după evoluţia stelară din meciul cu Paula Badosa, din optimile de finală de la All England Club, câştigat cu 6-1, 6-2.

Reclamă

Astfel, Simona Halep are în acest moment o cotă de 3 la câştigarea trofeului de la Wimbledon. Ons Jabeur, pe care Simo o poate întâlni abia în finală, are şi ea tot cotă 3. Amanda Anisimova, cea cu care românca se duelează în sferturile de finală, are cotă 7.

Elena Rybakina (9), Jule Niemeier (12), Marie Bouzkova (15), Ajla Tomljanovic (18) şi Tatjana Maria (25) sunt celelalte jucătoare rămase în cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Înaintea competiţiei londoneze, Iga Swiatek (2.50) era principala favorită la adjudecarea trofeului, iar Simona Halep are a treia la acest capitol, cu o cotă de 14 pentru al treilea titlu de Grand Slam al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt avantaj al Simonei Halep este cel al experienţei. Românca de 30 de ani este singura din cele 8 jucătoare rămase în turneu care a câştigat cel puţin un Grand Slam (Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019).

Sferturile de finală de la Wimbledon

  • Jule Niemeier – Tatjana Maria
  • Marie Bouzkova – Ons Jabeur
  • Simona Halep – Amanda Anisimova
  • Elena Rybakina – Ajla Tomljanovic

Simona Halep, gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon

Simona Halep e gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon. Pentru un loc în semifinale, „Simo” va da în sferturile de finală peste Amanda Anisimova. Campioana noastră este gata să facă un nou meci mare.

„A fost un meci grozav și sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Este întotdeauna o plăcere să mă întorc pe terenul central. Să joci împotriva ei (n.r. Paula Badosa) nu este niciodată ușor. Am fost foarte concentrată și am jucat bine. Cred că munca este foarte importantă pentru a putea juca bine. Am muncit foarte mult în ultimele două, trei luni. Sunt foarte fericită cu tot ce am făcut. De aceea încep să joc din ce în ce mai bine. Am primit încrederea. Chiar simt că acesta este jocul meu. Mă împing să o fac cât mai mult posibil. Vreau să mă îmbunătățesc încă. Așa că aștept cu nerăbdare să lucrez mai mult și să o pot face mai bine.

Înseamnă foarte mult că mă întorc în sferturi de finală după ce m-am chinuit atât de mult cu accidentările și cu încrederea în sine. Dar, așa cum am spus, muncesc din greu în fiecare zi. Simt că dacă fac asta, voi fi și mai bună. De fapt, sunt foarte mulțumită de felul în care joc. Sunt cu adevărat încrezătoare. Este o plăcere să fiu în pe teren. Cred că asta mă ajută foarte mult să pot face cel mai bun tenis al meu. Și totul vine împreună. Mă simt puternică fizic. Mă simt, foarte bine, psihic. Deci cred că totul se conjugă. Simt că am putere pe teren. Așa că simt că – cum ar trebui să spun – mă simt bine să joc tenis și mă simt bine să fiu pe teren. Cred că asta mă ajută să cred mai mult și să pot face cel mai bun tenis al meu”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după partida cu Paula Badosa, din optimi.

Recomandări
  • Simona Halep, favorită în partida cu Amanda Anisimova
  • Românca ţinteşte cucerirea unui nou trofeu la Wimbledon

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și