Închide meniul

Ons Jabeur, savuroasă după ce a învins-o pe Tatjana Maria şi s-a calificat în finala de la Wimbledon: „M-a omorât! Trebuie să îmi facă un grătar”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2022, 17:33

Ons Jabeur, savuroasă după ce a învins-o pe Tatjana Maria şi s-a calificat în finala de la Wimbledon: „M-a omorât! Trebuie să îmi facă un grătar

Ons Jabeur s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon 2022

Profimedia

  • Ons Jabeur, în finala turneului de la Wimbledon
  • Prima reacţie a jucătoarei din Tunisia

Ons Jabeur, savuroasă după ce a învins-o pe Tatjana Maria. Ons Jabeur s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon 2022, după ce a învins-o pe Tatjana Maria, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, după un meci ce a durat aproape două ore de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bună prietenă cu Tatjana Maria, Ons Jabeur spune că nu mai vrea să joace împotriva jucătoarei din Germania.

Ons Jabeur, savuroasă după ce a învins-o pe Tatjana Maria

Este un vis devenit realitate după atâţia ani de muncă. Mă bucur că a meritat. Mai am un meci. M-a alergat mult, astăzi, m-a omorât. Trebue să îmi facă un grătar la cât m-a alergat. Am vrut să împart momentul cu ea la final. A revenit în circuit după ce a făcut 2 copii, nu ştiu cum a reuşit. Ea e foarte tare din punct de vedere fizic, m-am gândit că va obosi la un moment dat, dar nu a obosit. Nu aş vrea să mai joc cu ea după meciul de astăzi. Îmi ajunge meciul de astăzi.

Reclamă

Sunt o tunisiancă mândră de ce am reuşit. E plin de entuziasm în Tunisia acum. Încer să inspir conaţionalii, aş vrea să văd mai mulţi juniori care pun mâna pe o rachetă după ce văd meciurile mele„, a spus Ons Jabeur la eurosport.ro, după ce s-a calificat în finala de la Wimbledon 2022.

Ons Jabeur s-a calificat în finala Wimbledon 2022. Tunisianca se poate duela cu Simona Halep pentru trofeu

Ons Jabeur s-a calificat în finala Wimbledon 2022. Tunisianca a învins-o pe Tatjana Maria, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, după un meci ce a durat aproape două ore de joc. Ons Jabeur este prima finalistă de la Wimbledon 2022. Jucătoarea de pe locul 2 WTA se află la cea mai bună performanţă din carieră. În ultimul act de pe iarba londoneză, Jabeur poate da peste Simona Halep, care-şi va disputa semifinala cu Elena Rybakina.

Reclamă

Ons Jabeur a obţinut performanţa carierei la Wimbledon 2022. Până acum, la turneele de Grand Slam, sportiva din Tunisia a atins doar sferturile de finală, la Australian open (2020) şi Wimbledon (2021).

La ediţia precedentă a turneului de Grand Slam de la Londra, Ons Jabeur a fost învinsă în sferturi de Arina Sabalenka, în minimum de seturi. Sportiva de pe locul 6 WTA nu a participat la Wimbledon 2022, din cauza interdicţie puse de organizatorii turneului asupra jucătorilor din Belarus şi Rusia.

Ons Jabeur a devenit astfel prima jucătoare de tenis africană care accede în finala unui turneu de Grand Şlam. În tururile precedente, tunisianca a trecut de Bjorklund, Kawa, Parry, Mertens şi Bouzkova. Sportiva a pierdut set doar în confruntarea din sferturi, cu Marie Bouzkova, scor 3-6, 6-1, 6-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ons Jabeur, eliminată de la Australian Open după ce a fost învinsă cu un scor incredibil de o jucătoare de 16 ani!
Australian Open • 17 ian., 9:21
FOTO
Ons Jabeur, eliminată de la Australian Open după ce a fost învinsă cu un scor incredibil de o jucătoare de 16 ani!
Ons Jabeur donează copiilor palestinieni din câştigurile de la Turneul Campionilor
Tenis • 2 nov., 14:08
Ons Jabeur donează copiilor palestinieni din câştigurile de la Turneul Campionilor
Iga Swiatek şi Coco Gauff, start perfect la Turneul Campioanelor
WTA • 31 oct., 10:23
Iga Swiatek şi Coco Gauff, start perfect la Turneul Campioanelor! Victorii cu Vondrousova şi Jabeur
Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam
Wimbledon • 16 iul., 12:56
Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam: „Era scris că va fi aşa!”
Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club
Wimbledon • 16 iul., 11:57
Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club: „Nici nu-mi trecuse prin cap”