Închide meniul

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep după evoluția campioanei noastre de la Wimbledon 2022

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2022, 9:16

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep după evoluția campioanei noastre de la Wimbledon 2022

Simona Halep și Patrick Mouratoglou colaborează din aprilie 2022

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou/ Profimedia

Patrick Mouratoglou este mulţumit de evoluţia prestată de Simona Halep, în primul tur la Wimbledon 2022. Românca s-a impus fără drept de apel în prima partidă de la All England Club, contra Karolinei Muchova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în turul secund la Wimbledon, după o victorie facilă contra jucătoarei din Cehia, Karolina Muchova. Simo s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2, la capătul unui meci ce a durat puţin peste o oră. În turul următor, Halep o va înfrunta pe Kristen Flipkens, oupanta locului 190 WTA.

Patrick Mouratoglou, mulţumit de evoluţia prestată de Simona Halep la Wimbledon 2022

Patrick Mouratoglou s-a declarat mândru de performanţa Simonei Halep din primul tur de la Wimbledon. „Simo” a revenit pe iarba londoneză după trei ani, la ediţia din 2019 reuşind să triumfe în faţa fostei eleve a lui Mouratoglou, Serena Williams.

„Mândru de felul în care ai intrat în acest turneu @simonahalep! Cu entuziasm și pasiune”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou, postat pe contul său oficil de Twitter.

Totodată, după meci, într-o postare pe conturile sale oficiale, Simona Halep a avut un mesaj prin care mărturiseşte că i-a lipsit atmosfera de la Wimbledon: „Mi-ai lipsit atât de mult, Wimbledon. Mă bucur să fiu înapoi aici”, a scris Simona Halep.

Reclamă

La postarea Simonei Halep a avut răspuns şi antrenorul său, Patrick Mouratoglou, care consideră că turneul londonez are nevoie de o campioană precum românca: „Sunt sigur că şi Wimbledon ţi-a dus lipsa la fel de mult”, a comentat francezul.

Primele declaraţii ale Simonei Halep, după calificarea în turul secund la Wimbledon 2022

Simona Halep a debutat cu victorie la Wimbledon 2022. Simo a învins-o în primul pe Karolina Muchova, fără emoţii. Românca a revenit pe iarba de la All England Club după trei ani. În 2019, la ultima participare, Halep a reuşit să câştige turneul, după o finală de vis cu Serena Williams.

După victoria din primul tur, cu jucătorea din Cehia Karolina Muchova, Simona Halep a oferit declaraţii chiar pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Se simte minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor”, a declarat Simona Halep, la interviul de după meci, citată de eurosport.ro

Simona Halep – Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022

Simona Halep este mare favorită, ţinând cont de actuala clasare în clasamentul mondial şi de istoricul din circuit. A „demolat-o” pe Kristen Flipkens de fiecare dată când a întâlnit-o. Au fost cinci meciuri directe până acum, iar românca are victorii pe linie. Mai mult decât Totuşi, ultimul duel datează din 2016.

Prima dată Halep şi Flipkens au fost adversare în urmă cu 12 ani, la Tokyo. Simona şi-a adjudecat primul set cu 6-4, iar în actul secund s-a impus la zero! În 2011, campioana noastră s-a calificat în finala turneului de la Fes (Maroc) după ce a trecut de belgiancă cu 7-5, 6-4.

Au urmat alte două victorii categorice obţinute de constănţeancă, de fiecare dată cu acelaşi scor, 6-4, 6-2. Halep a triumfat în meciurile cu Flipkens de la ‘s-Hertogenbosch (2013) şi Cincinnati (2014). Ultima lor confruntare a avut loc la US Open, în urmă cu 6 ani. A fost cea mai clară victorie a Simonei. Belgianca a pierdut fără drept de apel, cu scorul 0-6, 2-6.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și