Închide meniul

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon! Impresarii neagă informația oferită de ATP

Alex Ioniță Publicat: 23 iunie 2024, 22:04

Reclamă
Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon! Impresarii neagă informația oferită de ATP

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon!

Profimedia

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon! Agenţia care se ocupă de impresarierea tenismanului britanic a dezminţit duminică seara anunţul publicat de ATP în dimineaţa aceleiaşi zile, în care se precizează că Murray va lipsi de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică dimineaţa ATP a publicat pe X un anunţ în care se făcea referire la abandonul lui Andy Murray pentru ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon. Fostul număr 1 mondial urmează să fie operat, iar ATP a considerat că acesta nu se va putea recupera în timp util.

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon!

Însă ATP a şters în cel din urmă tweet-ul, în urma reacţiei rapide a firmei care se ocupă de managementul lui Andy Murray, notează news.ro.

Agenţia, preluată în presa britanică, a precizat că nu a fost luată nicio decizie cu privire la prezenţa lui Murray la Wimbledon. Tenismanul britanic s-a accidentat şi a fost nevoit să se retragă de la turneul ATP Queens, Cinch Championships.

Andy Murray, care doreşte să se retragă după Jocurile Olimpice de la Paris, speră să se recupereze repede după operaţie şi să poată juca în turneul de la Wimbledon.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024

Simona Halep a primit o nouă lovitură şi nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024. Românca în vârstă de 32 de ani a primit o veste grea. Singura ei speranţă se leagă de ultimul loc rămas vacant. „Simo” este în prezent pe locul 1130 WTA.

Au primit wild card pentru tabloul principal de simplu feminin britanicele Francesca Jones, Yuriko Lily Miyazaki, Emma Răducanu şi Heather Watson, germanca Angelique Kerber şi japoneza Naomi Osaka şi daneza Caroline Wozniacki. Mai urmează să fie anunţat ultimul wild card, specifică news.ro.

Wozniacki, Miyazaki, Watson şi Răducanu au fost scoase de pe lista calificărilor după ce au primit wild card-uri pe tabloul principal. Având în vedere şi retragerile lui Jodie Burrage şi Mirjam Bjorklund de la publicarea listei iniţiale de intrare în calificări, primele şase rezerve au intrat acum în calificări: Harmony Tan, Anastasiia Sobolieva, Vitalia Diatchenko, Despina Papamichail, Lina Gjorcheska şi Amanda Anisimova.

Reclamă

La simplu masculin, au primit invitaţii pentru tabloul principal britanicii Liam Broady, Jan Choinski, Jacob Fearnley, Arthur Fery, Billy Harris, Paul Jubb şi Henry Searle. Şi aici mai trebuie anunţat un wild card.

Turneul de Grand Slam de la Wimmbledon va avea loc în perioada 1 – 14 iulie.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și