Închide meniul

Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Badosa: „Nu s-a chinuit s-o bată!” / „E agresivă, mai bună pe iarbă decât pe zgură!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2022, 20:50

Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o pe Badosa: „Nu s-a chinuit s-o bată! / „E agresivă, mai bună pe iarbă decât pe zgură!

Simona Halep, lăudată de Alex Corretja şi Mats Wilander

Profimedia

Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Badosa. Alex Corretja şi Mats Wilander s-au întrecut în laude pentru marea noastră campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a învins-o pe Paula Badosa în doar 59 de minute, scor 6-1, 6-2.

Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Badosa

Nu mă aşteptam, Badosa jucase bine până la meciul ăsta. Simona a scos partea bună. A fost prea agresivă, nu am găsit nicio fisură în jocul ei. Nu s-a chinuit Simona s-o bată. Halep i-a luat din timpul de reacţie„, a spus Alex Corretja.

Şi Mats Wilander a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după prestaţia de gală din partida cu Paula Badosa.

Simona e o jucătoare diferită, e agresivă. Înainte se retrăgea în timpul punctelor, acum merge în faţă sau rămâne pe tuţă. Simona este o jucătoare mai bună pe iarbă decât pe zgură, în ultimii ani„, a spus şi Mats Wilander, conform eurosport.ro.

Reclamă

Simona Halep, „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2022!

Simona Halep a dat un „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră a câştigat aproape 400.000 de dolari după ce a „spulberat-o” pe Paula Badosa.

Simona Halep a făcut spectacol în confruntarea cu Paula Badosa, scor 6-1, 6-2. Românca a câştigat primul set după doar 23 de minute, reuşind 3 break-uri.

Pentru partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost pus la bătaie un cec în valoare de 147.000 de dolari. Campioana noastră n-a avut emoţii cu iberica şi s-a impus fără probleme, reuşind calificarea în sferturile de finală. Astfel, „Simo” a câştigat până acum la Wimbledon 2022 un cec în valoare de 380.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

În acest an, organizatorii de la Wimbledon au mărit considerabil premiile turneului. Acesta fapt este ca o motivaţie în plus pentru sportivi, deoarece nu se vor acorda puncte. Decizia de a nu se acorda puncte s-a luat în contextul în care sportivii din Rusia şi Belarus au fost interzişi pe tabloul de la All England Club.

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022. „Simo” conduce la duelurile directe

Simona Halep – Amanda Anisimova este duelul din sferturile Wimbledon 2022. Va fi a patra întâlnire directă dintre cele două, românca având un avantaj de 2-1. Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după o victorie superbă în faţa Paulei Badosa, ocupanta locului 4 WTA. Românca s-a impus în doar 59 de minute, cu scorul de 6-1, 6-2.

Amanda Anisimova s-a calificat în această fază a turneului, după ce a învins-o pe Harmony Tan, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep se va afla la a patra întâlnire cu Amanda Anisimova, ultima având loc chiar în acest sezon de iarbă. „Simo” s-a impus la Bad Homburg luna trecută, cu scorul de 6-2, 6-1.

Precedentele două întâlniri au avut loc la Roland Garros, în ani consecutivi. În 2019, din postura de campioană en-titre, halep era învinsă surprinzător de Anisimova în sferturi, scor 6-2, 6-4. Anul următor, românca şi-a luat revanşa în turul trei al Openului Francez, cedând un singur game, 6-0, 6-1.

Recomandări
  • Alex Corretja şi Mats Wilander, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep
  • Simona Halep, în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și