Închide meniul

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea Wimbledon 2022, după ce Iga Swiatek a fost eliminată

Alexandru Ivan Publicat: 2 iulie 2022, 19:55

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea Wimbledon 2022, după ce Iga Swiatek a fost eliminată

Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Profimedia

Favorita Iga Swiatek a fost eliminată de la Wimbledon 2022, iar Simona Halep are drum liber spre marele trofeu. După ce poloneza a fost scoasă din competiție, românca a devenit printre principalele favorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek a fost învinsă de Alize Cornet în turul al treilea, scor 4-6, 2-6. Poloneza avea o serie de 37 de victorii consecutive până la înfrângerea suferită în fața jucătoarei din Franța.

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Wimbledon 2022, după ce Iga Swiatek a fost eliminată

Iga Swiatek era principala favorită la câștigarea Wimbledon 2022. Halep, calificată în optimi, e acum a doua favorită a competiției, după Ons Jabeur.

Reclamă

1. Ons Jabeur
2. Simona Halep
3. Jelena Ostapenko

Halep a reușit o prestație fantastică și nu i-a dat vreo șansă adversarei sale din turul 3. Este pentru a 5-a oară când Halep ajunge în optimile prestigiosului turneu din Anglia.

Reclamă

Simona Halep, cu gândul la trofeu la Wimbledon

„Simo” își dorește enorm să devină din nou „regină” la Wimbledon, iar din acest motiv spune că așteaptă cu nerăbdare următoarele partide. Simona Halep își propune să câștige și meciurile din săptămâna a doua de la All England și să ridice trofeul deasupra capului:

„A fost un meci bun. E mereu greu să joci pe iarbă, dar mă bucur că m-am calificat. E mereu o plăcere să joc la Wimbledon. Încep să mă bucur de fiecare zi. Faptul că am câștigat turneul (n.r. – în 2019) îmi oferă încredere, dar adversarele sunt complicate.

Mă aștept să câștig toate meciurile și în săptămâna a doua. Abia aștept următoarea partidă. Vreau să mulțumesc și publicului, pentru că mereu creează o atmosferă deosebită.”, a spus Simona Halep, pentru eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1. Românca s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon 2022. Simo a avut nevoie de puțin peste o oră de joc ca să treacă de jucătoarea din Polonia.

Simona Halep a controlat meciul de la început la final. În setul 1 a condus cu 4-0 și 5-2. De altfel, acela a fost și singurul moment al partidei când Frech a sperat la revenire, după ce s-a apropiat la 5-4.

Simo a închis însă setul în următorul game, la 6-4. În actul secund nu i-a mai dat nicio șansă adversarei. A fost un scurt 6-1 și calificare în optimi la Wimbledon, a cincea oară în carieră când românca atinge această fază la Grand Slam-ul londonez.

Simona Halep va juca în următoarea rundă cu câștigatoarea duelului dintre Petra Kvitova și Paula Badosa. Halep a câștgat Wimbledon în 2019.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Americanii, convinşi să Simona Halep poate revenit în top
WTA • 17:53
„Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Verdictul americanilor, înainte de Simona Halep - Paula Badosa
WTA • 14:27
Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa! Cine este favorită în primul tur de la Miami
Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep
Tenis • 11:43
Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep, imediat după revenirea în circuit. Anunţul făcut de americani
Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis
WTA • 11:04
„Tragere de coşmar!” Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis