Închide meniul

Simona Halep, cu gândul la un nou trofeu la Wimbledon: „Vreau să câștig toate meciurile!”. Prima reacție, după calificarea în optimi

Cosmin Cioboată Publicat: 2 iulie 2022, 18:34

Simona Halep, cu gândul la un nou trofeu la Wimbledon: „Vreau să câștig toate meciurile!. Prima reacție, după calificarea în optimi

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon 2022

Simona Halep, în timpul unui interviu/ Profimedia

  • Simona Halep, cu gândul la un nou trofeu la Wimbledon: „Vreau să câștig toate meciurile!”
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Simona Halep este cu gândul la un nou trofeu la Wimbledon, după cel câștigat în 2019. Campioana noastră s-a calificat în optimi după victoria-fulger contra polonezei Magdalena Frech, scor 6-4, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a reușit o prestație fantastică și nu i-a dat vreo șansă adversarei sale din turul 3. Sportiva din Constanța și-a mutat deja atenția pe următorul meci de la Grand Slam-ul britanic.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Wimbledon 2022

„Simo” își dorește enorm să devină din nou „regină” la Wimbledon, iar din acest motiv spune că așteaptă cu nerăbdare următoarele partide. Este pentru a 5-a oară când Halep ajunge în optimile prestigiosului turneu din Anglia.

Reclamă

Simona Halep își propune să câștige și meciurile din săptămâna a doua de la All England și să ridice trofeul deasupra capului:

„A fost un meci bun. E mereu greu să joci pe iarbă, dar mă bucur că m-am calificat. E mereu o plăcere să joc la Wimbledon. Încep să mă bucur de fiecare zi. Faptul că am câștigat turneul (n.r. – în 2019) îmi oferă încredere, dar adversarele sunt complicate.

Reclamă

Mă aștept să câștig toate meciurile și în săptămâna a doua. Abia aștept următoarea partidă. Vreau să mulțumesc și publicului, pentru că mereu creează o atmosferă deosebită.”, a spus Simona Halep, pentru eurosport.ro.

În turul următor, Simona se va duela cu învingătoarea dintre Paula Badosa și Petra Kvitova.

Tun financiar pentru Halep, după calificarea în optimi la Wimbledon 2022

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) continuă parcursul excelent de la Wimbledon 2022. Sportiva din Constanța a obținut calificarea în optimile turneului de la All England după ce a învins-o în două seturi pe poloneza Magdalena Frech (24 de ani, 92 WTA).

Reclamă 4 / 0/3

Calificarea în optimi reprezintă o lovitură uriașă atât pe plan sportiv, cât și financiar. Pentru performanța de până acum, Halep va încasa 233.000 de dolari. Numai succesul din turul 3 i-a adus Simonei în conturi 86.000 de dolari.

După rezultatele înregistrate în ultima perioadă, Simona Halep a ajuns la o sumă impresionantă adunată din tenis, în valoare de 39.206.075 de dolari.

Halep este devansată în topul jucătoarelor cu cele mai mari venituri din tenis numai de surorile Williams, Serena și Venus, cu 94.642.971 de dolari, respectiv 42.280.541 de dolari. „Simo” a întrecut-o recent pe Maria Sharapova (38.777.962) în ierarhia respectivă.

Simona Halep, o nouă dedicație pentru Kirsten Flipkens

Simona Halep a avut un nou discurs superb la adresa lui Kirsten Flipkens, după meciul din turul al doilea la Wimbledon 2022. Campioana noastră a felicitat-o pe jucătoarea din Belgia pentru cariera în tenis. Flipkens s-a retras din activitate după această partidă.

„Ce i-am spus la final rămâne între mine și ea, dar au fost cuvinte frumoase pentru că o admir foarte mult pentru ceea ce a făcut de-a lungul carierei. Îmi pare rău că se retrage, dar mă și bucur pentru ea pentru că există viață și după tenis și sunt convinsă că decizia asta o să o facă foarte fericită pentru că s-a chinuit și ea cu multe accidentări.

A fost un meci frumos, din punctul meu de vedere, a jucat foarte bine, a fost dificil să îi răspund la jocul ei, la ruperea de ritm pe care a făcut-o destul de des și destul de mult în meciul acesta. Mă bucur că eu am fost ultima ei adversară”, a mai spus Halep.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep