Închide meniul

Simona Halep, favorită certă în faţa lui Kristen Flipkens. Ce cotă are românca pentru a trece în turul următor

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2022, 14:54

Reclamă
Simona Halep, favorită certă în faţa lui Kristen Flipkens. Ce cotă are românca pentru a trece în turul următor

Simona Halep, favorită certă în partida cu Kristen Flipkens

Simona Halep, în timpul partidei din primul tur de la Wimbledon 2022/ Profimedia

Simona Halep este favorită certă în faţa lui Kristen Flipkens, belgianca pe care o va întâlni în turul secund de la Wimbledon 2022. Bookmakerii preconizează un succes clar al lui Simo în runda a doua de la All England Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Wimbledon. Românca a avut o evoluţie solidă şi trecut fără emoţii de Karolina Muchova, scor 6-3, 6-2, după un meci ce a durat puţin peste o oră.

Simona Halep, favorită certă în faţa lui Kristen Flipkens

Simona Halep este favorita bookmaker-ilor în partida din turul secund de la Wimbledon 2022. Românca are cota 1,16 pentru a o învinge pe Kristen Flipkens, belgianca ajunsă pe locul 190 WTA.

De cealaltă parte, pentru a furniza o adevărată surpriză şi pentru a o învinge pe Simona Halep, Kristen Flipkens este cotată cu 5.75 de către site-urile de specialitate. De altfel, cel mai probabil este ca partida să se încheie în minimum de seturi în favoarea Simonei, ajungerea în decisiv fiind cotată cu 3.15.

Simona Halep – Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022

Simona nu i-a dat nicio şansă Karolinei Muchova şi a debutat cum nu se putea mai bine. A câştigat disputa în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2. Nici viitoarea ei adversară nu a avut emoţii pentru a obţine calificarea. Belgianca de 36 de ani, ajunsă pe locul 190 WTA, a eliminat-o pe australianca Jaimee Fourlis (150 WTA), scor 7-5, 6-2.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep este mare favorită, ţinând cont de actuala clasare în clasamentul mondial şi de istoricul din circuit. A „demolat-o” pe Kristen Flipkens de fiecare dată când a întâlnit-o. Au fost cinci meciuri directe până acum, iar românca are victorii pe linie. Mai mult decât Totuşi, ultimul duel datează din 2016.

Prima dată Halep şi Flipkens au fost adversare în urmă cu 12 ani, la Tokyo. Simona şi-a adjudecat primul set cu 6-4, iar în actul secund s-a impus la zero! În 2011, campioana noastră s-a calificat în finala turneului de la Fes (Maroc) după ce a trecut de belgiancă cu 7-5, 6-4.

Au urmat alte două victorii categorice obţinute de constănţeancă, de fiecare dată cu acelaşi scor, 6-4, 6-2. Halep a triumfat în meciurile cu Flipkens de la ‘s-Hertogenbosch (2013) şi Cincinnati (2014). Ultima lor confruntare a avut loc la US Open, în urmă cu 6 ani. A fost cea mai clară victorie a Simonei. Belgianca a pierdut fără drept de apel, cu scorul 0-6, 2-6.

Reclamă

Primele declaraţii ale Simonei Halep, după calificarea în turul secund la Wimbledon 2022

După victoria din primul tur, cu jucătorea din Cehia Karolina Muchova, Simona Halep a oferit declaraţii chiar pe teren.

Se simte minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor”, a declarat Simona Halep, la interviul de după meci, citată de eurosport.ro

Cum arată cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022

În urma tragerii la sorți de la All England, bookmakerii au stabilit cotele pentru câștigarea grandiosului trofeu, atât pe tabloul feminin, cât și pe cel masculin.

La fete, liderul mondial Iga Swiatek va porni ca principală favorită, cu o cotă de 2,78. Podiumul este completat de Ons Jabeur (8) și Cori Gauff (12).

Simona Halep este românca cotată cu cele mai mari șanse la câștigarea Wimbledon, cu o cotă de 14. Sportiva din Constanța este urmată în topul cotelor de Serena Williams (16), care își pregătește o revenire de senzație în circuit, după o absență de un an.

Halep a mai câștigat o dată prestigiosul turneu, în 2019, după ce a învins-o în finală chiar pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:10

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:00

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Dramatism! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și