Închide meniul

Simona Halep, favorită în duelul de foc de la Wimbledon cu Karolina Muchova: „Ar trebui să fie câștigătoare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 19:00

Simona Halep, favorită în duelul de foc de la Wimbledon cu Karolina Muchova: „Ar trebui să fie câștigătoare!

Simona Halep, văzută favorită la debutul la Wimbledon

Simona Halep, în timpul unei partide/ Profimedia

Simona Halep este văzută favorită în duelul de foc de la Wimbledon cu Karolina Muchova. Artemon Apostu-Efremov, fostul antrenor al lui „Simo”, a analizat primul meci al campioanei noastre din primul tur de la All England Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se află printre favoritele de la Wimbledon, dar va avea o misiune grea încă din primul tur de la All England Club. Fosta câştigătoare a competiţiei din 2019 o va întâlni pe Karolina Muchova, acesta fiind primul meci dintre cele două.

Simona Halep, favorită în confruntarea de la Wimbledon cu Karolina Muchova

„E un anumit „setup” pe care Simona și-l face pe iarbă și rămâne agresivă. I-a luat din timp Amandei Anisimova (n.r. – la Bad Homburg) și lucrurile au curs în favoarea Simonei.

(n.r. – despre confruntarea Simona Halep – Karolina Muchova, din primul tur la Wimbledon) Pe hârtie, fiecare jucătoare pleacă cu 50% șanse. Este drept că jucătoarea din Cehia are un joc care poate deranja, mai ales pe iarbă. Vine des la fileu, știe să joace „slice”, variază.

Din punctul meu de vedere, Simona va avea la ora meciului toate informațiile și, dacă păstrează nivelul din meciul cu Anisimova, ar trebui să fie câștigătoare. Dar Simona a avut o tragere destul de dificilă”, a declarat Artemon Apostu-Efremov, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022

Simona Halep are parte de un traseu virtual infernal la Wimbledon 2022. Ea se află pe aceeaşi parte de tablou cu Iga Swiatek, Coco Gauff, Karolina Pliskova sau Garbine Muguruza.

Simona Halep va avea o misiune grea încă din primul tur de la All England Club, unde o va întâlni pe Karolina Muchova, acesta fiind primul meci dintre cele două.

Dacă va trece de Muchova, Simo se va duela cu învingătoarea dintre Jaimee Fourlis şi Kirsten Flipkens. În runda a treia, ea ar putea întâlni şi primul cap de serie, pe Camila Giorgi.

Reclamă 4 / 0/3

Din faza optimilor, încep cu adevărat problemele pentru Simona Halep. Acolo, ar putea să o întâlnească pe Paula Badosa. Dacă trece de iberică, ar putea urma un duel cu Karolina Pliskova, finalista din 2021.

În semifinale, ar urma duelul stelar cu Iga Swiatek, care pare de neoprit în acest sezon, fiind favorita clară a bookmakerilor. Aceasta ar putea fi a cincea directă dintre cele două, scorul fiind acum 2-2. De asemenea, ar fi şi prima întâlnire pe iarbă.

În finală, ea ar putea da peste Collins, Jabeur, Sakkari sau Kontaveit, cele patru favorite ale părţii inferioare de tablou.

Simona Halep, lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja

Simona Halep a fost lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja. Cotată printre favoritele la câştigarea trofeului de la All England Club, Simo pare o sperietoare pentru jucătoarele de pe partea ei de tablou. Cel puţin aşa susţine fostul dublu finalist de la Roland Garros (1998, 2001).

„Ei bine, nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu o jucătoare atât de bună precum Simona Halep, pentru că mă așteptam să se descurce bine la Roland Garros. Dar nu s-a întâmplat. Dar poate că perioada aceea de pregătire a trecut, iar acum este mai proaspătă.

Cu experiența pe care o are, poate că este suficient pentru a ajunge în fazele finale. Ea trebuie să se simtă bine. Trebuie să fie înfometată de victorii. Dacă a schimbat antrenorul și l-a ales pe Patrick Mouratoglou acum este pentru că simte că mai poate îmbunătăți lucrurile.

Acest lucru este întotdeauna plăcut atunci când ești jucător de tenis, îți place să simți că poți face lucruri diferite, mai ales când cariera ta continuă, pentru că altfel faci mereu același lucru. Așadar, Simona, știm cu toții că este o luptătoare, că este o mare competitoare și că va fi acolo ca să dea tot ce are mai bun.

Reclamă

Și sunt sigur că dacă o vezi pe Simona Halep pe partea ta de tablou, nu vrei să joci împotriva ei, pentru că știi că va trebui să lupți până la capăt, indiferent dacă e vorba de iarbă, zgură sau hard. Așa că eu cred că, Simona, trebuie să îi acorzi mereu credit fiincă poate să se descurce foarte bine în orice context”, a spus Corretja, citat de eurosport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și