Închide meniul

Simona Halep nu suportă bula de la turneele mari! „Mă consumă, mă stoarce de energie. Nu mai pot fi lucidă pe teren”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 16:02

Simona Halep nu suportă bula de la turneele mari! „Mă consumă, mă stoarce de energie. Nu mai pot fi lucidă pe teren

Twitter Simona Halep

Simona Halep nu suportă bula de la turneele mari

„Abia aştept turneul de la Wimbledon, sunt foarte încântată. La Paris mi-a plăcut, când am mers cu trofeul cu Rafa. La Wimbledon, va fi diferit. Suntem în pandemie, sunt multe restricţii, dar sigur va fi plăcut să fiu acolo cu trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep îşi va apăra trofeul câştigat în 2019

Nu schimb nimic, e o nouă oportunitate, un nou an, o nouă săptămână, un nou turneu. Normal, ai mai multă încredere. Nu-mi plac condiţiile de cantonament, dar restricţiile sunt foarte dificile. Nu mă plâng, suntem norocoşi că sunt organizate aceste turnee.

Nu îmi place bula, mă consumă, mă stoarce de energie. Faptul că stau numai în cameră şi nu am voie să ies mă şi oboseşte şi nu mai pot fi lucidă pe teren. Dar sunt restricţii pe care toate fetele le respectă. Nu mă plâng prea mult, dar nu îmi place”, a spus Halep, pentru eurosport.ro.

Simona a ajuns deja pe Terenul Central de la All England Club. „Fără cuvinte”, a fost comentariul postării de pe Twitter a campioanei noastre.

Reclamă

 

Simona Halep nu a mai jucat după accidentarea suferită la Roma

Halep a suferit o dublă ruptură musculară la gamba stângă, pe 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu Angelique Kerber.

Din acest motiv, ea a ratat participarea la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și