Închide meniul

Simona Halep va urmări finala Wimbledon 2022, dintre Elena Rybakina şi Ons Jabeur. Ce a declarat înaintea partidei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 iulie 2022, 12:35

Simona Halep va urmări finala Wimbledon 2022, dintre Elena Rybakina şi Ons Jabeur. Ce a declarat înaintea partidei

Mesajul Simonei Halep pentru David Popovici

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Simona Halep a declarat că va urmări finala Wimbledon 2022, dintre Elena Rybakina şi Ons Jabeur. Românca nu şi-a stabilit o favorită, însă consideră partida una interesantă, în care jucătoarea din Kazahstan poate presta jocul din semifinală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a ratat calificarea în finala Wimbledon 2022. Românca a pierdut în penultimul act în faţa Elenei Rybakina, cu scorul de 6-3, 6-3, după un meci ce a durat o oră şi 17 minute.

Simona Halep va fi cu ochii pe finala Wimbledon 2022

Simona Halep declarat că, pentru Elena Rybakina, confruntarea din finală cu Ons Jabeur va fi un meci diferit, faţă de cel suţinut cu românca. Simo a mărturisit că jocul tunisiencei este unul variat, care-i poate pune probleme jucătoarei din Kazahstan.

„Va fi o finală interesantă. Nu știu cum va raspunde Rybakina la jocul lui Jabeur. Schimbă ritmul, îl taie cu multe slice-uri. Jabeur servește bine, așa că va fi interesant. Nu pot spune că Rybakina poate menține nivelul, dar poate o va face dacă va fi încrezătoare. Va fi un meci interesant și îl voi urmări”, a spus Halep în conferința de presă.

Elena Rybakina şi Ons Jabeur se vor afla la a treia întâlnire directă din circuitul WTA. Jucătoarea din Kazahstan s-a impus în prima confruntare, din 2019, de la Wuhan, urmând ca tunisianca să câştige în turul secund de la Dubai, în 2021. Ultima întâlnire directă dintre cele două a avut loc anul trecut în semifinalele de la Chicago, când tunisianca a ajuns în ultimul act, după abandonul Elenei Rybakina.

Reclamă

Simona Halep, la capătul puterilor după eliminarea de la Wimbledon 2022

Simona Halep s-a declarat obosită după partida din semifinalele turneului de Grand Slam de la All England Club. Românca a mărturisit că sezonul de iarbă a fost unul intens, şi că şi-a depăşit aşteptările.

„Nu știu, dar acum chiar vreau o vacanță, pentru că după meciul ăsta, după ce am terminat cu totul, parcă simt că am 100 de kilograme greutate pe mine. Sunt obosită, au fost patru săptămâni intense, mai ales după episodul de la Roland-Garros, n-am avut pauză deloc, am muncit zi de zi tot mai mult și acum m-a ajuns oboseala. Vreau să stau un pic.

Au fost câțiva pași înainte, nu doar unul. Dacă m-ai fi întrebat înainte de Wimbledon ce o să fac aici, nu aș fi zis semifinală, pentru că, așa cum știm cu toții, n-a fost ușoară perioada care a trecut. Dar consider că astea patru săptămâni au fost extraordinare, am muncit mult, am jucat bine, încep să-mi schimb jocul, să progresez pe ce am de făcut și astăzi cred că am și obosit un pic, împingându-mi limita în fiecare zi și schimbând anumite treburi, nu este ușor să păstrezi aceeași intensitate. Și azi nu prea am reușit”, a declarat Simona Halep, citată de treizecizero.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea suferită în semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep şi-a confirmat prezenţa la turenul de la Washington, Citi Open, ce se va desfăşura în perioada 1-7 august. Competiţia este de categoria WTA 250, iar Simo a mai participat o singură dată.

Românca a mai evluat în capitala Statelor Unite ale Americii în 2017, din postura de principală favorită. Atunci, Halep se oprea în sferturi pe hard-ul american, fiind nevoită să se retragă în partida cu Elena Makarova.

„Obiectivul e să joc și să câștig cât mai mult, dar în primul rând vreau să joc cum am jucat în precedentele două meciuri aici; să joc așa și pe hard. O să fie o suprafață nou, dar dacă aici am jucat bine, consider că pot să o fac și pe hard”, a declarat Simona Halep, pentru aceeşi sursă citată mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și