Închide meniul

Verdict dur pentru Rafael Nadal: ruptură de 7 milimetri la muşchii abdominali! „Matadorul” vrea să joace semifinala cu Nick Kyrgios

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2022, 16:52

Verdict dur pentru Rafael Nadal: ruptură de 7 milimetri la muşchii abdominali! „Matadorul vrea să joace semifinala cu Nick Kyrgios

Rafael Nadal, probleme medicale

Profimedia

Verdict dur pentru Rafael Nadal. Cei de la marca.com susţin că verdictul medicilor a fost unul dur: ruptură de 7 milimetri la muşchii abdominali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal a avut mari probleme medicale în sfertul de finală de la Wimbledon, câştigat în 5 seturi în faţa lui Taylor Fritz, scor 6-3, 5-7, 6-3, 5-7, 6-7(3). Spaniolul a tras de el, deşi a a acuzat o accidentare.

Verdict dur pentru Rafael Nadal: ruptură de 7 milimetri la muşchii abdomibali!

Rafael Nadal şi-a făcut un control medical înaintea semifinalei cu Nick Kyrgios, iar verdictul a fost unul dur: ruptură de 7 milimetri la unul din muşchii abdominali.

Reclamă

Nadal (36 de ani), cap de serie numărul 4, a acuzat probleme în zona abdominală pe parcursul meciului câştigat greu miercuri, în cinci seturi, 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (10/4), în faţa americanului Taylor Fritz.

Reclamă

M-am gândit de câteva ori că nu voi termina meciul, dar publicul, cu energia pe care mi-a transmis-o, mi-a permis să merg până la capăt„, a spus campionul iberic la finalul jocului câştigat la super tie-break în faţa lui Fritz.

Jucătorul spaniol, care vizează al 23-lea titlu de Grand Slam din cariera sa, nu ştie deocamdată dacă va fi capabil să dispute semifinala cu Nick Kyrgios, care a dispus la rândul său, cu 6-4, 6-3, 7-6 (7/5), de chilianul Cristian Garin.

Sper să fiu pregătit să disput acest meci. Corpul meu, în general, este în regulă, dar am avut ceva probleme la abdomen. Voi efectua un nou control joi. Am avut aceste dureri de câteva zile, dar astăzi a fost mult mai rău. Am avut dureri mai mari, care m-au afectat mult mai mult. Dar am reuşit să câştig meciul şi vom vedea cum va fi mâine. Nu mai puteam face mare lucru. A venit medicul, mi-a dat antiinflamatoare şi analgezice. Fizioterapeutul a încercat să relaxeze puţin muşchii. Dar este greu. Nu poţi trata ceea ce am eu în acest fel„, a adăugat Nadal.

Reclamă 4 / 0/3

Dar, aşa cum spuneam, nu este uşor să părăseşti turneul, să pleci de la Wimbledon, chiar dacă durerea este mare. Am vrut doar să termin, indiferent de rezultat. Evident că prefer să câştig. Altfel mă simt învins. Şi sunt mândru de starea marea de spirit şi de modul în care am reuşit să fiu competitiv în aceste circumstanţe. Ce şanse am să disput semifinala? Nu ştiu. Nu pot da un răspuns precis, pentru că dacă aş spune ceva anume, iar mâine se va întâmpla altceva, aş fi un mincinos„, a conchis Rafael Nadal.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells
Tenis • 7 mart., 8:46
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells: „Nu mă pot minţi pe mine şi nici pe miile de fani”
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane
ATP • 4 mart., 9:35
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane: „Mă bucur că nu îl voi mai întâlni de multe ori!”