Închide meniul

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, dezvăluiri despre meciul cu Lesia Tsurenko: „Mi-am forţat limitele fizice şi mentale”

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2023, 13:09

Reclamă
Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, dezvăluiri despre meciul cu Lesia Tsurenko: „Mi-am forţat limitele fizice şi mentale

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, dezvăluiri despre meciul cu Lesia Tsurenko

Ana Bogdan, la finalul meciului cu Lesia Tsurenko din turul 3 de la Wimbledon / Profimedia

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, dezvăluiri despre meciul cu Lesia Tsurenko. Românca s-a oprit în turul al treilea de la All England Club, după un meci maraton în faţa jucătoarei din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lesia Tsurenko s-a impus cu 4-6, 6-3, 7-6(20-18), la capătul unui meci care a durat 3 ore şi 30 de minute. De asemenea, tiebreak-ul din setul decisiv a fost şi cel mai lung tiebreak de la Wimbledon.

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, dezvăluiri despre meciul cu Lesia Tsurenko: „Mi-am forţat limitele fizice şi mentale”

La câteva zile după această înfrângere dureroasă, Ana Bogdan a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a explicat problemele cu care s-a confruntat în cele trei ore şi jumătate de joc. Cu toate acestea, ea a reuşit o partidă mare, chiar dacă nu a obţinut calificarea în optimile de finală de la Wimbledon.

„A durat ceva timp să reflectez la săptămâna care a trecut şi tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare pentru toate sentimentele şi momentele pe care le-am trăit. Cât despre meciul de 3 ore şi 40 de minute…ce pot să spun…chiar mi-am forţat limitele fizice şi mentale jucând până la final cu ameţeli, greaţă, presiune în urechi şi uneori fără să mă simt foarte coordonată. A fost foarte rău, dar am vrut să dau tot ce am avut mai bun. Şi am dat un pic mai mult decât atât. Sunt mândră de asta, chiar dacă pe de altă parte m-a durut foarte tare să pierd.

Poate că, uneori, nu este vorba doar de a câştiga, ci de a te împinge până la limite şi dincolo de ele, de competitivitate, de a iubi cu adevărat ceea ce faci! De data aceasta nu a fost momentul meu, dar am încredere în ceea ce îmi rezervă Universul. Wimbledon, eşti întotdeauna atât de special. Te iubesc. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase şi pentru susţinere! Acest lucru mi-a dat multă energie pentru a merge mai departe!”, a scris Ana Bogdan pe facebook, potrivit news.ro.

Reclamă

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan a intrat în istoria tenisului! Românca a doborat recordul pentru cel mai lung tie-break

Românca a doborat recordul pentru cel mai lung tie-break din istoria tenisului. La partida din turul al 3-lea de la Wimbledon, Ana a revenit de la 5-1 în ultimul set și a egalat situația.

Finalul a fost unul interzis cardiacilor, iar super tie-break-ul încheiat 20-18 în favoarea Lesiei a intrat în istoria „sportului alb”. Vechiul record era de 19-17, stabilit în anul 2015, la Roland Garros, la meciul dintre Konta și Alertova, din turul 1.

Recordul de la Wimbledon a fost stabilit în anul 1980, la meciul dintre John McEnroe și Bjorn Borg. Aceștia au avut nevoie de peste 20 de minute pentru a finaliza un tie-break în al 4-lea set din finala masculină de simplu. Mc Enroe a câștigat atunci cu 18-16, dar Born și-a adjudecat partida. Ca și o comparație, super tie-break-ul de la meciul Anei Bogdan a durat 37 de minute.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și