Închide meniul

Wimbledon 2023 | Bianca Andreescu, mesaj în limba română pentru Simona Halep: „Îți țin pumnii, Simona!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 iulie 2023, 20:24

Wimbledon 2023 | Bianca Andreescu, mesaj în limba română pentru Simona Halep: Îți țin pumnii, Simona!”

Wimbledon 2023 | Bianca Andreescu, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Bianca Andreescu a reușit o victorie incredibilă la Adelaide / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Bianca Andreescu a avut un mesaj, în limba română, pentru Simona Halep. Campioana de la US Open 2019 nu s-a ferit să abordeze subiectul scandalului de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din Canada, care are origini românești, a debutat cu dreptul la Wimbledon. Chiar dacă nu a făcut un meci prea bun, Andreescu a reușit să o învingă pe Anna Bondar, în 3 seturi, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

Wimbledon 2023 | Bianca Andreescu, mesaj în limba română pentru Simona Halep. Jucătoarea crede în nevinovăția româncei

Jucătoarea care ocupă poziția cu numărul 50 în clasamentul WTA a oferit un interviu, în limba română, în care a vorbit despre situația Simonei Halep. Aceasta este de părere că sportiva din Constanța este nevinovată și speră că va reveni, cât de curând, pe teren.

„E păcat ce se întâmplă pentru ea. Are o carieră foarte frumoasă. Știu că vrea să revină. Și cred că o să revină. Am încredere în ea. Da, îți țin pumnii, Simona. Sper că o să fii pe teren în curând”, a spus Bianca Andreescu, pentru eurosport.ro.

De asemenea, sportiva cu origini românești a vorbit și despre meciul cu Anna Bondar. Aceasta a recunoscut că nu a făcut un meci foarte bun, dar crede că poate obține rezultate bune la turneul de la Wimbledon.

Reclamă

„Cred că am jucat destul de bine. În primul set am făcut ceea ce trebuia să fac. Pe iarbă este cam greu dacă nu poți să-ți ți serviciul. În al doilea set mi-am pierdut serviciul de două ori și ea l-a câștigat. În setul 3 am luptat până la sfârșit și asta m-a ajutat azi.

N-am jucat așa de bine pe iarbă anul ăsta, dar acum avem un alt turneu, Wimbledon. Cred că pot să mă descurc foarte bine dacă dau 100% și rămân concentrată. Apoi urmează sezonul din America și Canada și voi fi pe suprafața mea favorită și voi fi foarte fericită să mă întorc pe hard”, a mai spus canadianca, pentru sursa citată anterior.

Bianca Andreescu nu a trecut niciodată de turul doi al turneului din Marea Britanie. Totuși, aceasta poate realiza această performanță în actuala ediție a competiției, dacă va reuși să o învingă pe Anhelina Kalinina, numărul 26 în clasamentul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 4-6, 7-6, 6-4

Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, care s-a impus după mai bine de două ore şi jumătate de joc, pierduse toate cele trei dueluri de până acum cu Jelena Ostapenko, locul 17 WTA, care a fost cap de serie numărul 17 la actuala ediţie de la Wimbledon.

Cîrstea nu a depăşit niciodată turul 3 la Wimbledon, ea mai atingând de patru ori această fază a competiţiei, în 2009, 2012, 2017 şi 2021.

Cîrstea va juca în turul următor cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13. Haddad Maia a trecut greu joi de românca Jaqueline Cristian (133 WTA), 4-6, 6-4, 6-4. Brazilianca este semifinalistă în urmă cu câteva săptămâni la Roland Garros.

După cum s-a anunţat, românca Ana Bogdan s-a calificat joi în turul al treilea la Wimbledon, învingând-o în trei seturi pe americanca Alycia Parks, 1-6, 6-3, 6-2. Bogdan (57 WTA) o va întâlni în turul al treilea pe ucraineanca Lesia Ţurenko (60 WTA).

Tot joi, Irina Begu a acces în turul al doilea al turneului din capitala Marii Britanii, după o victorie în trei seturi în faţa canadiencei Rebecca Marino, 6-2, 3-6, 6-2. Begu, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 29, va juca în turul următor contra rusoaicei Anna Blinkova (40 WTA).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și