Închide meniul

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al doilea! Victorie în trei seturi cu Jeremy Chardy

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 4 iulie 2023, 17:14

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al doilea! Victorie în trei seturi cu Jeremy Chardy

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale

Carlos Alcaraz, pe teren în timpul unui meci de la Wimbledon / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al doilea! Spaniolul a câştigat partida de pe terenul cu numărul 1 de la All England Club în faţa francezului Jeremy Chardy-

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion la US Open 2022, Alcaraz s-a impus cu 6-0, 6-2, 7-5 în partida din primul tur de la Wimbledon, după aproape două ore de joc.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al doilea! Victorie în trei seturi în faţa lui Jeremy Chardy

Alcaraz a început foarte bine partida cu Chardy, ultima din cariera francezului. Spaniolul a închis primul set după doar 23 de minute, scor 6-0. Nici setul secund nu a reprezentat o problemă pentru spaniol, care s-a impus cu 6-2, după 32 de minute.

Setul al treilea a fost mult mai echilibrat, iar veteranul Jeremy Chardy a reuşit să facă primul break-ul în acest set. Alcaraz a restabilit imediat echilibrul, iar setul a intrat în prelungiri. La 5-5, spaniolul a câştigat din nou pe serviciul adversarului, după care a închis partida cu un ghem alb pe propriul serviciu.

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon, în timp ce Jeremy Chardy îşi încheie cariera după 18 ani petrecuţi în circuitul ATP. Francezul, care a ajuns până pe locul 25 în clasamentul mondial, a părăsit terenul numărul 1 de la All England Club în aplauzele publicului şi ale adversarului său, Carlos Alcaraz.

Reclamă

În turul al doilea de la Wimbledon, Carlos Alcaraz va întâlni un alt jucător din Franţa. Câştigătorul duelului dintre Alexandre Muller (84 ATP) şi Arthur Rinderknech (82 ATP) va juca în turul secund contra numărului 1 ATP.

Wimbledon 2023 | Roger Federer a revenit pe terenul central!

Wimbledon 2023 | Roger Federer a revenit pe terenul central! Elveţianul a fost invitat la All England Club pentru a urmări primul duel al zilei de pe terenul central dintre Elena Rybakina şi Shelby Rogers.

Federer s-a impus de opt ori la Wimbledon, el fiind jucătorul cu cele mai multe titluri de pe iarba londoneză din istoria tenisului masculin.

Reclamă 4 / 0/3

Retras oficial din activitate în septembrie 2022, Federer a venit pentru prima oară pe terenul central după ce şi-a încheiat cariera. Ultimul său meci la Wimbledon a avut loc în 2021, atunci când a pierdut în faţa polonezului Hubert Hurkacz în sferturile de finală.

Înainte ca Federer să îşi facă apariţia în Loja Regală, organizatorii de la Wimbledon au derulat mai multe imagini cu cele mai importante momente ale elveţianului de pe iarba londoneză, alături de mai multe comentarii ale jucătorilor de top precum Taylor Fritz, Alex de Minaur, Iga Swiatek, Ons Jabeur, Coco Gauff sau Jessica Pegula.

Federer a intrat apoi în arenă în aplauzele publicului şi a luat loc în Loja Regală alături de Prinţesa de Wales, Kate Middleton. Elveţianul este însoţit la meciul dintre Elena Rybakina, campioana din 2022 de la Wimbledon, şi Shelby Rogers de soţia şi părinţii săi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și