Închide meniul

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz vrea victoria în finala „de foc” cu Novak Djokovic: „Joc împotriva unei legende!”

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 10:43

Reclamă
Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz vrea victoria în finala „de foc cu Novak Djokovic: „Joc împotriva unei legende!

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz vrea victoria în finala "de foc" cu Novak Djokovic

Carlos Alcaraz, la finalul meciului cu Medvedev din semifinalele de la Wimbledon/ Profimedia

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz vrea să obţină victoria în finala „de foc” cu Novak Djokovic, de la All England Club. Liderul mondial a afirmat că finala cu „legenda” Djokovic reprezintă pentru el „o motivaţie suplimentară”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz – Novak Djokovic va fi finala din acest an de la Wimbledon. Ibericul s-a calificat în ultimul act, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev în semifinale, în timp ce Nole a trecut fără emoţii de Jannik Sinner, pentru a-şi asigura prezenţa în a noua sa finală de pe iarba londoneză.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz vrea victoria în finala „de foc” cu Novak Djokovic

„Pentru mine, va fi o motivaţie suplimentară şi va fi foarte special să joc o finală contra unei legende”, a recunoscut spaniolul de 20 de ani, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Dacă câştig, va fi incredibil pentru mine, nu doar sâ câştig Wimbledonul, ci să o fac împotriva lui Novak. Ar fi super-special”, a precizat el.

„El i-a învins pe toţi marii jucători precum Roger Federer sau Rafa Nadal când era tânăr şi de atunci realizează atât de multe lucruri. Este un jucător foarte complet, incredibil. El nu face niciodată un pas greşit pe teren, iar din punct de vedere, este un animal”, a mai spus Alcaraz, recunoscând totodată că va avea o misiune dificilă în faţa septuplului campion de la Wimbledon, Novak Djokovic, care nu a mai pierdut pe terenul central londonez de 10 ani.

Reclamă

„Voi încerca să nu mai fiu aşa nervos cum am fost la Roland Garros. Voi încerca să profit de moment. Voi schimba pregătirea meciului şi sper să nu mai am crampe şi că voi fi mai bun duminică”, a adăugat el.

Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic

Carlos Alcaraz a oferit un răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic. Tatăl numărului 1 ATP a fost acuzat că l-ar fi filmat pe „Nole” în tipul unui antrenament, lucru care l-ar fi enervat pe sârb.

Tânărul de 20 de ani a fost întrebat la conferinţa de presă de acest lucru şi i-a luat apărarea tatălui său, spunând despre acesta că este pasionat de tenis şi încearcă să imortalizeze fiecare moment, atât la meciuri, cât şi la antrenamente, mai ales că vorbim despre un jucător precum Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Alcaraz a declarat că nu ar reprezenta un avantaj dacă ar primi de la tatăl său imagini de la antrenamentul lui Novak Djokovic, în condiţiile în care antrenamentele sârbului sunt disponibile şi în mediul online:

„Probabil e adevărat, tatăl meu este un mare fan al tenisului. Nu se uită numai la meciurile mele, el ajunge la club la ora 11:00 şi pleacă seara, la 22:00. Îi place să se uite la meciuri, urmăreşte şi foarte multe antrenamente.

Să ai şansa de a îl vedea în realitate pe Djokovic este un lux, probabil e adevărat că a înregistrat o parte a antrenamentului. Nu cred că îmi oferă un avantaj, am deja o mulţime de videoclipuri cu Djokovic pe toate platformele”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și