Închide meniul

Wimbledon 2023 | Casper Ruud a fost eliminat în turul al 2-lea. Favoritul cu numărul 4 a părăsit competiția

Alex Ioniță Publicat: 6 iulie 2023, 19:34

Reclamă
Wimbledon 2023 | Casper Ruud a fost eliminat în turul al 2-lea. Favoritul cu numărul 4 a părăsit competiția

Wimbledon 2023 | Casper Ruud a fost eliminat în turul al 2-lea

Casper Ruud, în timpul meciului cu Liam Broady, de la Wimbledon / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Casper Ruud a fost eliminat în turul al 2-lea. Jucătorul norvegian era cotat cu șansa a 4-a la câștigarea turneului din Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tenismenul în vârstă de 24 de ani a pierdut meciul cu Liam Broady, numărul 142 ATP, cu scorul de 2-3. Eliminare norvegianului este o surpriză, dat fiind faptul că acesta era considerat unul dintre favoriții la câștigarea turneului.

Wimbledon 2023 | Casper Ruud a fost eliminat în turul al 2-lea. Liam Broady l-a învins pe norvegian

Jucătorul britanic Liam Broady l-a învins pe Casper Ruud după 3 ore și 28 de minute. Partida dintre cei doi a fost foarte strânsă, dar, în final, Broady l-a învins pe favoritul numărul 4.

Primul set al meciului a fost unul surprinzător. Broady a profitat de începutul slab al lui Ruud și a reușit să se impună cu scorul de 6-0. De asemenea, cel de-al doilea set a fost adjudecat tot de către britanic, cu scorul de 6-4.

În următoarea parte a partidei, numărul 4 ATP și-a revenit și a reușit să câștige două seturi, cu scorul de 6-4 și 6-3. Totuși, setul decisiv a fost câștigat de către numărul 142 ATP, cu scorul de 6-4, după 47 de minute de joc.

Reclamă

Pentru Liam Broady, următorul meci din cadrul turneului de la Wimbledon este împotriva canadianului Denis Shapovalov. Acesta a reușit să treacă, în turul al 2-lea, de Gregoire Barrere cu scorul de 3-0. În prezent, Shapovalov ocupă poziția cu numărul 29 în clasamentul ATP.

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 3! Revenire superbă a româncei în meciul cu Parks

Ana Bogdan nu a început bine partida cu Parks. Românca a pierdut primele două ghemuri pe propriul serviciu şi a pierdut setul cu 1-6, în mai puţin de jumătate de oră.

Setul al doilea a început mult mai bine pentru româncă. După un game alb pe propriul serviciu, Ana Bogdan a dat primele semne pe serviciul americancei, în al doilea game al setului, atunci când a avut trei mingi de break. Parks şi-a păstrat serviciul, dar echilibrul în setul secund s-a rupt la 3-2 pentru româncă. Bogdan a mai pierdut un singur game şi a închis setul pe propriul serviciu, la 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Setul decisiv a început perfect pentru româncă. Ana Bogdan a realizat break-ul chiar din primul game al setului, după care şi-a majorat diferenţa la 4-1. În cele din urmă, Ana Bogdan a câştigat decisivul cu 6-2 şi a ajuns pentru prima oară în cariera sa în turul al treilea de la Wimbledon.

În turul următor, Ana Bogdan va juca cu Lesia Tsurenko (60 WTA), cea care a trecut de Katerina Siniakova (32 WTA), scor 6-4, 6-1. Bogdan şi Tsurenko s-au mai întâlnit o singură dată, în urmă cu 12 ani, pe hard, în Turcia, într-o partidă câştigată de jucătoarea din Ucraina.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și