Închide meniul

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 4-6, 7-6, 6-4. „Sori” s-a calificat în turul al treilea după un meci fabulos

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2023, 19:16

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 4-6, 7-6, 6-4. „Sori s-a calificat în turul al treilea după un meci fabulos

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea - Jelena Ostapenko 4-6, 7-6, 6-4. "Sori" s-a calificat în turul al treilea, după o revenirea fabuloasă cu Jelena Ostapenko

Profimedia

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 4-6, 7-6, 6-4. „Sori” s-a calificat în turul al treilea, după o revenirea fabuloasă cu Jelena Ostapenko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a pierdut primul set, însă a luptat fantastic şi a reuşit să revină incredibil. Cîrstea a trimis meciul în set decisiv, după ce a câştigat al doilea set la tiebreak.

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 4-6, 7-6, 6-4

Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, care s-a impus după mai bine de două ore şi jumătate de joc, pierduse toate cele trei dueluri de până acum cu Jelena Ostapenko, locul 17 WTA, care a fost cap de serie numărul 17 la actuala ediţie de la Wimbledon.

Cîrstea nu a depăşit niciodată turul 3 la Wimbledon, ea mai atingând de patru ori această fază a competiţiei, în 2009, 2012, 2017 şi 2021.

Cîrstea va juca în turul următor cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13. Haddad Maia a trecut greu joi de românca Jaqueline Cristian (133 WTA), 4-6, 6-4, 6-4. Brazilianca este semifinalistă în urmă cu câteva săptămâni la Roland Garros.

Reclamă

După cum s-a anunţat, românca Ana Bogdan s-a calificat joi în turul al treilea la Wimbledon, învingând-o în trei seturi pe americanca Alycia Parks, 1-6, 6-3, 6-2. Bogdan (57 WTA) o va întâlni în turul al treilea pe ucraineanca Lesia Ţurenko (60 WTA).

Tot joi, Irina Begu a acces în turul al doilea al turneului din capitala Marii Britanii, după o victorie în trei seturi în faţa canadiencei Rebecca Marino, 6-2, 3-6, 6-2. Begu, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 29, va juca în turul următor contra rusoaicei Anna Blinkova (40 WTA).

Sorana Cîrstea, scandal uriaş pe Twitter! Mesajul de la care a pornit totul. „E atât de dezgustător. E un motiv s-o urăşti”

Sorana Cîrstea e implicată într-un scandal uriaş pe Twitter. Zeci de oameni au avut reacţii vehemente la adresa jucătoarei noastre, după un mesaj considerat nepotrivit. Sori a fost insultată, iar la adresa ei au fost folosite cuvinte teribile.

Reclamă 4 / 0/3

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți!”, a fost mesajul postat la Instastory de româncă. În urma lui, au fost multe reacţii prin care Cîrstea a fost făcută praf.

E atât de dezgustător… E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”, a fost cel mai dur mesaj.

Sorana Cîrstea e din nou un gunoi”, „Sorana Cîrstea e homofobă”, „Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”, „Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!”, au fost cuvintele oribile folosite la adresa sportivei noastre.

Sorana a primit şi mesaje pozitive pe reţelele de socializare. „Bravo, Sorana!”, „O postare de bun simţ şi necesară”, sau „Toţi cei care suntem normali gândim la fel” au fost reacţiile de pe Twitter.

Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost jignită oribil! ”Mesajul a fost unul pozitiv”

Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost jignită oribil! Românca s-a aflat în centrul atenţiei după ce a postat un mesaj controversat pe contul său de Instagram.

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți!”, a fost mesajul postat de Cîrstea, înaintea debutului la Wimbledon.

„A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

Reclamă

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit eurosport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și