Închide meniul

Wimbledon 2023 | Elena Rybakina s-a calificat în turul al doilea! Victorie în trei seturi pentru campioana din 2022

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 4 iulie 2023, 17:42

Wimbledon 2023 | Elena Rybakina s-a calificat în turul al doilea! Victorie în trei seturi pentru campioana din 2022

Wimbledon 2023 | Elena Rybakina s-a calificat în turul al doilea!

Elena Rybakina, în meciul din primul tur de la Wimbledon 2023 / Profimedia

Wimbledon 2023 | Elena Rybakina s-a calificat în turul al doilea. Campioana din 2022 a deschis ziua de marţi de pe terenul central de la Wimbledon în faţa americancei Shelby Rogers. Rybakina s-a impus cu 4-6, 6-1, 6-2, după o oră şi 45 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La prima partidă a zilei de pe arena principală de la All England Club a asistat şi Roger Federer, cel care a câştigat titlul la Wimbledon de opt ori şi s-a retras din activitate în luna septembrie 2022. El a stat în Loja Regală, iar organizatorii au pregătit un moment special pentru campionul elveţian înaintea meciului dintre Rybakina şi Rogers.

Wimbledon 2023 | Elena Rybakina s-a calificat în turul al doilea! Victorie în trei seturi pentru campioana din 2022

Într-o zi afectată de ploi la Londra, Rybakina şi Rogers au jucat sub acoperişul terenului central de la Wimbledon. Campioană în 2022, Rybakina a deschis ziua de marţi, conform tradiţiei. Jucătoarea născută la Moscova, dar care reprezintă Kazahstan, a avut un început ezitant de partidă. Rogers a reuşit break-ul încă din primul ghem al partidei, break care a făcut diferenţa în primul set, încheiat după 42 de minute, scor 6-4, în favoarea americancei.

Din setul al doilea, Rybakina a ridicat nivelul jocului şi nu a mai pierdut decât trei ghemuri până la finalul partidei. Campioana en-titre de la feminin şi-a regăsit jocul şi a avut nevoie de puţin peste o oră pentru a câştiga următoarele două seturi.

În turul al doilea, Elena Rybakina va juca împotriva câştigătoarei dintre Alize Cornet (74 WTA) şi Nao Hibino (127 WTA).

Reclamă

Wimbledon 2023 | Roger Federer a revenit pe terenul central!

Wimbledon 2023 | Roger Federer a revenit pe terenul central! Elveţianul a fost invitat la All England Club pentru a urmări primul duel al zilei de pe terenul central dintre Elena Rybakina şi Shelby Rogers.

Federer s-a impus de opt ori la Wimbledon, el fiind jucătorul cu cele mai multe titluri de pe iarba londoneză din istoria tenisului masculin.

Retras oficial din activitate în septembrie 2022, Federer a venit pentru prima oară pe terenul central după ce şi-a încheiat cariera. Ultimul său meci la Wimbledon a avut loc în 2021, atunci când a pierdut în faţa polonezului Hubert Hurkacz în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte ca Federer să îşi facă apariţia în Loja Regală, organizatorii de la Wimbledon au derulat mai multe imagini cu cele mai importante momente ale elveţianului de pe iarba londoneză, alături de mai multe comentarii ale jucătorilor de top precum Taylor Fritz, Alex de Minaur, Iga Swiatek, Ons Jabeur, Coco Gauff sau Jessica Pegula.

Federer a intrat apoi în arenă în aplauzele publicului şi a luat loc în Loja Regală alături de Prinţesa de Wales, Kate Middleton. Elveţianul este însoţit la meciul dintre Elena Rybakina, campioana din 2022 de la Wimbledon, şi Shelby Rogers de soţia şi părinţii săi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și