Închide meniul

Wimbledon 2023 | Holger Rune s-a calificat în sferturile de finală! Victorie în patru seturi în faţa lui Dimitrov

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2023, 22:31

Reclamă
Wimbledon 2023 | Holger Rune s-a calificat în sferturile de finală! Victorie în patru seturi în faţa lui Dimitrov

Wimbledon 2023 | Holger Rune s-a calificat în sferturile de finală

Holger Rune, în meciul din optimile de finală de la Wimbledon cu Grigor Dimitrov / Profimedia

Wimbledon 2023 | Holger Rune s-a calificat în sferturile de finală! Danezul de 20 de ani l-a învins în optimi pe Grigor Dimitrov, scor 3-6, 7-6(6), 7-6(4), 6-3, după aproape trei ore şi jumătate de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Holger Rune a obţinut pentru a treia oară calificarea într-un sfert de finală al unui turneu de Grand Slam. Cele două sferturi de până acum au fost la Roland Garros, în timp ce la Wimbledon a mai jucat doar anul trecut, atunci când nu a reuşit să treacă de primul tur.

Wimbledon 2023 | Holger Rune s-a calificat în sferturile de finală! Victorie în patru seturi în faţa lui Dimitrov

Grigor Dimitrov a început mai bine partida şi a reuşit să se impună cu 6-3, după ce în ultimele două game-uri pe propriul serviciu a fost nevoit să salveze cinci mingi de break.

Partida de pe terenul cu numărul 1 de la All England Club a continuat să fie echilibrată. Seturile 2 şi 3 au fost câştigate de Holger Rune la tiebreak.

După un început de set 4 echilibrat, Rune a rupt echilibrul la prima minge de break pe care a avut-o la dispoziţie, la 3-2. Danezul a mai pierdut de atunci un singur game şi a reuşit să închidă partida în patru seturi.

Reclamă

În sferturile de finală, Holger Rune se pregăteşte pentru un duel cu câştigătorul dintre Carlos Alcaraz şi Matteo Berrettini.

Wimbledon 2023 | Mirra Andreeva, reacţie dură după ce a fost penalizată cu un punct: „Nu a fost decizia corectă”

Wimbledon 2023 | Mirra Andreeva, reacţie dură după ce a fost penalizată cu un punct. Tânără de 16 ani din Rusia a fost eliminată de Madison Keys în optimile de finală de la Wimbledon.

După ce a câştigat primul set, rusoaica a pierdut următoarele două seturi. În ultimul game, Andreeva a fost penalizată cu un punct, după ce arbitrul de scaun a considerat că a trântit racheta de pământ. În urma acestei decizii, Keys a primit cadou o minge de meci şi a obţinut calificarea în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, Mirra Andreeva a dat mâna la fileu cu adversara sa, dar a refuzat să dea mâna şi cu arbitrul de scaun. La conferinţa de presă, tânăra de 16 ani a explicat că nu consideră că decizia arbitrului a fost corectă şi din acest motiv nu a vrut să dea mâna cu oficialul partidei:

„Din punctul meu de vedere este un punct controversat. Nu ştiu ce decizie ar fi fost corectă. Arbitrul ia decizia, dar sincer, nu am avut nici cea mai mică intenţie de a arunca racheta. Am alunecat şi am crezut că o să cad. Poate că a părut că am aruncat racheta. Nu ştiu de ce, nu am văzut imaginile încă. Pentru mine nu a fost decizia corectă, de aceea nu am dat mâna cu arbitrul de scaun”, a declarat Mirra Andreeva, la finalul partidei cu Madison Keys, potrivit puntodebreak.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și