Închide meniul

Wimbledon 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul 2! Victorie în decisiv cu Rebecca Marino

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 16:14

Reclamă
Wimbledon 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul 2! Victorie în decisiv cu Rebecca Marino

Wimbledon 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul 2

Irina Begu / Profimedia

Wimbledon 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul 2! Jucătoarea din România a încheiat joi duelul cu Rebecca Marino care ar fi trebuit să se dispute miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Begu a obţinut calificarea în turul secund după ce s-a impus cu 6-2, 3-6, 6-2, după două ore de joc.

Wimbledon 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul 2!

Ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor în primele zile ale turneului. Irina Begu (30 WTA) şi Rebecca Marino (83 WTA) ar fi trebuit să joace marţi, dar partida a început abia miercuri seară. Din cauza întunericului, meciul a fost întrerupt la 6-2, 2-4, iar partida s-a reluat joi.

După reluarea meciului, Begu a pierdut setul secund, iar lucrurile nu arătau bine nici în debutul decisivului. După ce a ratat două mingi de break, Begu şi-a pierdut serviciul la 1-1. Românca a reuşit însă să se remonteze şi să facă rebreak-ul. Românca a reuşit al doilea break consecutiv, iar după un moment în care partida a fost întreruptă, pentru că unui spectator i s-a făcut rău, Begu a şi-a făcut serviciul şi a dus scorul la 5-2.

În cele din urmă, Begu a obţinut victoria, iar în turul al doilea urmează să o întâlnească pe Anna Blinkova (40 WTA), cea care a trecut de Yanina Wickmayer (112 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-3.

Reclamă

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan s-a calificat în turul 3! Revenire superbă a româncei în meciul cu Parks

Wimbledon 2023 | Dacă Irina Begu a obţinut calificarea în turul 2, Ana Bogdan s-a calificat deja în turul 3! Românca a învins-o pe Alycia Parks din Statele Unite ale Americii, după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi.

Jucătoarea din Sinaia s-a impus cu 1-6, 6-3, 6-2, după o oră şi 42 de minute. Ana Bogdan ajunge în premieră în turul al treilea de la Wimbledon.

Ana Bogdan nu a început bine partida cu Parks. Românca a pierdut primele două ghemuri pe propriul serviciu şi a pierdut setul cu 1-6, în mai puţin de jumătate de oră.

Reclamă 4 / 0/3

Setul al doilea a început mult mai bine pentru româncă. După un game alb pe propriul serviciu, Ana Bogdan a dat primele semne pe serviciul americancei, în al doilea game al setului, atunci când a avut trei mingi de break. Parks şi-a păstrat serviciul, dar echilibrul în setul secund s-a rupt la 3-2 pentru româncă. Bogdan a mai pierdut un singur game şi a închis setul pe propriul serviciu, la 6-3.

Setul decisiv a început perfect pentru româncă. Ana Bogdan a realizat break-ul chiar din primul game al setului, după care şi-a majorat diferenţa la 4-1. În cele din urmă, Ana Bogdan a câştigat decisivul cu 6-2 şi a ajuns pentru prima oară în cariera sa în turul al treilea de la Wimbledon.

În turul următor, Ana Bogdan va juca cu Lesia Tsurenko (60 WTA), cea care a trecut de Katerina Siniakova (32 WTA), scor 6-4, 6-1. Bogdan şi Tsurenko s-au mai întâlnit o singură dată, în urmă cu 12 ani, pe hard, în Turcia, într-o partidă câştigată de jucătoarea din Ucraina.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și