Închide meniul

Wimbledon 2023 | Jaqueline Cristian, debut cu victorie în două seturi pe tabloul principal de la All England Club

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 18:14

Reclamă
Wimbledon 2023 | Jaqueline Cristian, debut cu victorie în două seturi pe tabloul principal de la All England Club

Wimbledon 2023 | Jaqueline Cristian, debut cu victorie

Jaqueline Cristian / Hepta

Wimbledon 2023 | Jaqueline Cristian, debut cu victorie pe tabloul principal de la All England Club. Românca a obţinut prima victorie a carierei la Wimbledon, după ce a trecut în două seturi de italianca Lucia Bronzetti, numărul 47 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian s-a impus cu 6-3, 6-4 la capătul unei partide care a durat o oră şi 23 de minute. Lucia Bronzetti este finalista de săptămâna trecută de la Bad Homburg.

Wimbledon 2023 | Jaqueline Cristian, debut cu victorie în două seturi pe tabloul principal de la All England Club

Jaqueline Cristian a obţinut prima victorie a carierei pe tabloul principal de la Wimbledon. Românca a trecut de Lucia Bronzetti, jucătoare care a jucat finala turneului de la Bad Homburg săptămâna trecută.

Jaqueline a obţinut primul break al partidei, imediat după ce a salvat trei mingi de break în ghemul anterior. Din nefericire pentru româncă, Bronzetti a reuşit rebreak-ul, dar diferenţa din primul set s-a făcut la 4-3, atunci când Cristian a reuşit un nou break. Pe propriul serviciu nu a mai cedat şi şi-a adjudecat primul set.

Setul secund nu a început bine pentru Cristian, dar a reuşit să revină de la 0-3 şi 2-4 şi să obţină victoria, după ce a câştigat patru ghemuri la rând. În setul al doilea, Cristian s-a impus cu 6-4.

Reclamă

În turul următor, Jaqueline Cristian va juca împotriva câştigătoarei dintre Beatriz Haddad Maia (13 WTA) şi Yulia Putinsteva (56 WTA).

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! Meciul Dimitrov – Shimabukuro a fost întrerupt

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! După ce organizatorii au avut mari bătăi de cap cu amânarea partidelor din cauza ploii, partida de pe terenul cu numărul 18 dintre Grigor Dimitrov şi Sho Shimabukuro a fost întreruptă de protestatarii Just Stop Oil.

După ce au şi-au făcut apariţia la turnee de snooker sau meciuri de cricket, protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă 4 / 0/3

După ce primele zile ale turneului au fost marcate de întreruperi cauzate de ploaie, iar mai multe meciuri au fost reprogramate, nici în momentele în care se poate juca, organizatorii turneului de la Wimbledon nu stau liniştiţi.

În debutul setului secund al partidei dintre Grigor Dimitrov şi Sho Shimabukuro, doi protestatari Just Stop Oil au intrat pe terenul cu numărul 18 de la All England Club şi au aruncat cu confetti şi piese de puzzle pe suprafaţa de joc.

După mai multe întreruperi provocate de ploaie, partida dintre Dimitrov şi Shimabukuro a fost întreruptă pentru a curăţa terenul, asta după ce agenţii de pază i-au escortat pe cei doi protestatari.

Nu este pentru prima oară când protestatarii ajung pe terenul de tenis. La ediţia din 2022 de la Roland Garros, în timpul partidei dintre Marin Cilic şi Casper Ruud, o femeie s-a legat de fileu. Un protest asemănător a avut loc tot anul trecut, în Premier League, atunci când un bărbat s-a legat de bară la meciul dintre Everton şi Newcastle.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și