Închide meniul

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova a câştigat pariul cu antrenorul, după finala cu Ons Jabeur: „Mergem mâine să ne tatuăm”

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 19:09

Reclamă
Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova a câştigat pariul cu antrenorul, după finala cu Ons Jabeur: „Mergem mâine să ne tatuăm

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova a câştigat pariul cu antrenorul

Marketa Vondrousova, după victoria din finala Wimbledon 2023 / Profimedia

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova a câştigat pariul cu antrenorul, după finala cu Ons Jabeur. Cehoaica s-a impus în ultimul act de la All England Club şi a cucerit primul titlu de Grand Slam al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vondrousova a câştigat duelul cu Ons Jabeur, scor 6-4, 6-4, după o oră şi 22 de minute de joc. Cehoiaca mai avea până acum o finală de la Grand Slam, pierdută în faţa lui Ashleigh Barty în 2019, la Roland Garros. De cealaltă parte, Ons Jabeur a pierdut a treia finală de Grand Slam a carierei.

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova a câştigat pariul cu antrenorul, după finala cu Ons Jabeur: „Mergem mâine să ne tatuăm”

Cunoscută în circuitul WTA şi pentru tatuajele sale, Marketa Vondrousova a dezvăluit că îşi va face un nou tatuaj după succesul de la All England Club, dar îl va lua cu ea şi pe antrenorul său, Jan Mertl.

„Nu ştiu ce se întâmplă acum, e un sentiment extraordinar. Vreau să o felicit pe Ons, e o persoană minunată şi jucătoare fantastică. Sper că va câştigat la un moment dat aici, pentru că merită. Am trecut prin atât de multe în cariera mea şi sunt atât de bucuroasă că pot fi aici cu trofeul în braţe. E o nebunie. Am făcut pariu cu antrenorul meu, a spus că în cazul în care câştig turneul îşi va face şi el un tatuaj. Cred că mergem mâine să ne tatuăm”, a afirmat Vondrousova, potrivit news.ro.

Mai mult, jucătoarea de 24 de ani din Cehia este prima jucătoare din istoria turneului feminin de la Wimbledon care reuşeşte să se impună la All England Club fără să fie cap de serie.

Reclamă

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur, în lacrimi după finala cu Marketa Vondrousova: „Mă voi întoarce și voi câștiga turneul”

După ce a pierdut finalele de la Wimbledon 2022 şi US Open 2022, Ons Jabeur a ajuns la trei finale de Grand Slam pierdute. La finalul duelului cu Vondrousova, jucătoarea din Tunisia a izbucnit în lacrimi şi a recunoscut că această înfrângere este cea mai dificilă a carierei:

„E un moment foarte greu și știu că o să arăt rău în fotografii. Cred că e cea mai dureroasă înfrângere din cariera mea. În primul rând, vreau să o felicit pe Marketa, atât pe ea, cât și echipa ei. Au avut un turneu extraordinar.

Știu că ai avut multe accidentări, dar ești o jucătoare uimitoare și acum mă bucur pentru tine. Va fi o zi foarte grea pentru mine, dar nu voi ceda și mă voi întoarce mai puternică.

Reclamă 4 / 0/3

E un turneu deosebit pentru mine, vreau să mulțumesc echipei mele pentru că a crezut mereu în mine. Vom reuși într-o zi. Vă mulțumesc că ați venit (n.r. publicului), că m-ați încurajat. Mulțumesc că ați fost din prima zi aici la Wimbledon. Apreciez sprijinul vostru. A fost o călătorie complicată, dar acesta este tenisul. Vă promit că într-o zi mă voi întoarce și voi câștiga turneul”, a declarat Ons Jabeur, potrivit eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și