Închide meniul

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club: „Nici nu-mi trecuse prin cap”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 11:57

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club: Nici nu-mi trecuse prin cap”

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club

Marketa Vondrousova, după câștigarea Wimbledon 2023 / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club. Jucătoarea din Cehia a vorbit despre trofeul câștigat în Marea Britanie. Acesata nu credea că poate realiza o asemenea performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vondrousova a câştigat duelul cu Ons Jabeur, scor 6-4, 6-4, după o oră şi 22 de minute de joc. Cehoiaca mai avea până acum o finală de la Grand Slam, pierdută în faţa lui Ashleigh Barty în 2019, la Roland Garros. De cealaltă parte, Ons Jabeur a pierdut a treia finală de Grand Slam a carierei.

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club. Sportiva considera turneul ca fiind „cel mai de neatins”

După ce s-a impus la All England Club, Marketa Vondousova a descris turneul din Marea Britanie ca fiind „cel mai de neatins dintre turneele de Grand Slam”, potrivit AFP. De asemenea, aceasta a vorbit și despre finala disputată cu Ons Jabeur.

„Să câştigi este un sentiment extraordinar. Soţul meu era acolo, sora mea mai mică venise şi ea vineri. Sunt foarte fericită să împărtăşesc cu cei dragi acest moment, aici, pentru că la Roland-Garros (n.r. la finala din 2019) a fost un pic trist. Nu am putut să-i strâng în braţe.

Cred că închiderea acoperişului a fost un avantaaj pentru mine. Mai ales pentru că vântul era foarte puternic. Acoperişul te ajută la serviciu, nu mai eşti nevoit să ţii cont de vânt. În plus, condiţiile sunt aceleaşi de ambele părţi ale fileului. Trebuie să se concentrezi doar pe joc, nu şi pe vânt, soare. În plus, eu sunt obişnuită să joc indoor. La Praga, eu mă antrenez în sală iarna şi joc mereu bine indoor. Deci, când am auzit că acoperişul va fi închis, mi-am spus că m-ar putea ajuta.

Reclamă

Dar cel mai important lucru este că am revenit (n.r. după operaţia la încheietura mâinii în 2022) şi nu ştiam dacă voi putea realiza acest lucru, dacă voi fi din nou capabilă să joc la nivel înalt. Deci da, ce s-a întâmplat mi se părea imposibil. Mai ales că nu jucasem bine pe iarbă niciodată înainte.

Wimbledon era cel mai de neatins din turneele de Mare Şlem, deci nici nu-mi trecuse prin cap că-l pot câştiga. Dar, venind aici, am zis să încerc să câştig câteva meciuri. Apoi… totul a fost o nebunie”, a spus jucătoarea după câștigarea turneului de la Wimbledon.

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova a câştigat pariul cu antrenorul, după finala cu Ons Jabeur: „Mergem mâine să ne tatuăm”

Cunoscută în circuitul WTA şi pentru tatuajele sale, Marketa Vondrousova a dezvăluit că îşi va face un nou tatuaj după succesul de la All England Club, dar îl va lua cu ea şi pe antrenorul său, Jan Mertl.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu ce se întâmplă acum, e un sentiment extraordinar. Vreau să o felicit pe Ons, e o persoană minunată şi jucătoare fantastică. Sper că va câştigat la un moment dat aici, pentru că merită. Am trecut prin atât de multe în cariera mea şi sunt atât de bucuroasă că pot fi aici cu trofeul în braţe.

E o nebunie. Am făcut pariu cu antrenorul meu, a spus că în cazul în care câştig turneul îşi va face şi el un tatuaj. Cred că mergem mâine să ne tatuăm”, a afirmat Vondrousova, potrivit news.ro.

Mai mult, jucătoarea de 24 de ani din Cehia este prima jucătoare din istoria turneului feminin de la Wimbledon care reuşeşte să se impună la All England Club fără să fie cap de serie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și