Închide meniul

Wimbledon 2023 | Nick Kyrgios s-a retras: „Sunt foarte trist!”. Clipe grele pentru finalistul de anul trecut

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2023, 9:17

Reclamă
Wimbledon 2023 | Nick Kyrgios s-a retras: „Sunt foarte trist!. Clipe grele pentru finalistul de anul trecut

Wimbledon 2023 | Nick Kyrgios s-a retras

Nick Kyrgios, devastat la conferinţa de presă / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Nick Kyrgios s-a retras. Australianul în vârstă de 28 de ani, finalist al ultimei ediţii, a fost nevoit să renunţe din cauza unor probleme medicale. Anunţul l-a făcut cu scurt timp înainte de startul turneului de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ocupantul locului 33 ATP a suferit o accidentare la încheietura mâinii drepte şi nu a putut fi recuperat la timp pentru a participa în competiţia cu premii total în valoare de 51 de milioane de euro.

Wimbledon 2023 | Nick Kyrgios s-a retras din turneul de Grand Slam

Sunt foarte trist că trebuie să renunţ la Wimbledon în acest an„, a scris Kyrgios, ocupantul locului 33 în clasamentul ATP, într-o postare pe Instagram, înainte startului competiţiei de la All England Club, anunţă agerpres.ro.

Jucătorul de la antipozi, în vârstă de 28 de ani, a precizat că a resimţit dureri la încheietura mâinii săptămâna trecută la Mallorca (Spania), unde s-a pregătit pentru revenirea pe teren, iar medicii au stabilit că este vorba de o o ruptură de ligament.

Am încercat totul pentru a putea juca şi sunt dezamăgit să spun că nu am avut suficient timp pentru a rezolva această problemă înainte de Wimbledon„, a adăugat el.

Reclamă

Australianul, care a pierdut anul trecut finala în faţa sârbului Novak Djokovic, urma sa joace luni meciul din primul tur împotriva belgianului David Goffin. El va fi înlocuit pe tabloul principal cu un jucător venit din calificări.

Operat la genunchiul stâng în ianuarie, Kyrgios a disputat un singur meci în acest sezon, luna trecută la Stuttgart, unde a fost învins în primul tur de chinezul Wu Yibing.

Înscris săptămâna trecută la turneul pe iarbă de la Mallorca, unul dintre evenimentele de pregătire pentru Wimbledon, Kyrgios a optat pentru prudenţă şi s-a retras de pe tablou înaintea startului competiţiei. Cu o săptămână mai devreme, el renunţase de asemenea la turneul de la Halle.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic continuă să îşi surprindă adversarii cu statistica incredibilă

Daniil Medvedev, fost număr 1 mondial şi jucător care l-a învins pe sârb în finala US Open 2021, a rămas surprins de o statistică legată de prezenţele în finalele turneelor de Grand Slam ale lui Djokovic.

Rusul a participat la conferinţa de presă premergătoare turneului de la Wimbledon şi a recunoscut că nu înţelege cum Djokovic a reuşit să ajungă în aproape jumătate din turneele de Grand Slam în care a participat.

Din 70 de turnee de Grand Slam în care a jucat, Novak Djokovic a ajuns în 34 de finale şi a reuşit să se impună de 23 de ori, fiind cel mai de succes jucător din istoria tenisului masculin în ceea ce priveşte turneele de Grand Slam.

Nu ştiu cum face asta. Dacă am văzut bine, Novak e aproape la 50%. Cred că am văzut că a jucat la 70 de turnee majore şi în 35 (n.r. a fost în 34) a fost în finală. Nu ştiu cum este posibil. El nu are zile proaste? De fapt are, la fel ca toată lumea, dar şi în zilele proaste reuşeşte să îşi învingă adversarul.

E cu adevărat greu că e vorba de unu versus unu. Amândoi vor să câştige. Nu ştiu cum o face. De aceea, pentru mine, el este cel mai mare din istorie. Dar e discutabil, bineînţeles”, a declarat Daniil Medvedev, potrivit tennismajors.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și