Închide meniul

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă să îşi surprindă adversarii cu statistica incredibilă! Medvedev: „Nu ştiu cum reuşeşte”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 15:55

Reclamă
Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă să îşi surprindă adversarii cu statistica incredibilă! Medvedev: „Nu ştiu cum reuşeşte

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă să îşi surprindă adversarii

Novak Djokovic şi Daniil Medvedev, după finala US Open din 2021 / Profimedia

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă să îşi surprindă adversarii cu statistica incredibilă. Daniil Medvedev, fost număr 1 mondial şi jucător care l-a învins pe sârb în finala US Open 2021, a rămas surprins de o statistică legată de prezenţele în finalele turneelor de Grand Slam ale lui Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusul a participat la conferinţa de presă premergătoare turneului de la Wimbledon şi a recunoscut că nu înţelege cum Djokovic a reuşit să ajungă în aproape jumătate din turneele de Grand Slam în care a participat.

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă să îşi surprindă adversarii cu statistica incredibilă! Medvedev: „Nu ştiu cum reuşeşte”

Din 70 de turnee de Grand Slam în care a jucat, Novak Djokovic a ajuns în 34 de finale şi a reuşit să se impună de 23 de ori, fiind cel mai de succes jucător din istoria tenisului masculin în ceea ce priveşte turneele de Grand Slam.

Daniil Medvedev, cel care are în palmares un titlu de Grand Slam câştigat chiar după o finală cu Novak Djokovic, în 2021, la US Open, a vorbit despre realizările sârbului înaintea turneului de la Wimbledon:

„Nu ştiu cum face asta. Dacă am văzut bine, Novak e aproape la 50%. Cred că am văzut că a jucat la 70 de turnee majore şi în 35 (n.r. a fost în 34) a fost în finală. Nu ştiu cum este posibil. El nu are zile proaste? De fapt are, la fel ca toată lumea, dar şi în zilele proaste reuşeşte să îşi învingă adversarul.

Reclamă

E cu adevărat greu că e vorba de unu versus unu. Amândoi vor să câştige. Nu ştiu cum o face. De aceea, pentru mine, el este cel mai mare din istorie. Dar e discutabil, bineînţeles”, a declarat Daniil Medvedev, potrivit tennismajors.com.

Novak Djokovic a venit motivat la Wimbledon: „Nu am nevoie de altcineva pentru a găsi o motivaţie în plus”

Novak Djokovic a venit motivat la Wimbledon. Sârbul va încerca la ediţia din acest an a turneului de pe iarba londoneză să pună mâna pe al optulea titlu de la All England Club.

De asemenea, Novak Djokovic îşi poate mări avansul în clasamentul celor mai multe titluri de Grand Slam în tenisul masculin. După ce a câştigat Roland Garros şi l-a depăşit pe Rafael Nadal, sârbul poate ajunge la 24 de titluri majore după cele două săptămâni de competiţie de la Londra.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu e cineva de partea cealaltă a fileului. Mereu a fost şi mereu va fi. Nu am nevoie de Carlos sau de oricine altcineva pentru a găsi o motivaţie în plus atunci când joc la turnee de Grand Slam pentru că ştiu că trebuie să câştig şapte meciuri pentru a cucerit titlul. Aşa că oricine va fi adversarul meu, nu va fi diferit. Eu trebuie să îmi fac jocul me.

Atenţia mea se îndreaptă asupra corpului şi a minţii mele, a jocului meu, să încerc să ajung într-o stare optimă pentru a evolua cât mai bine”, a declarat Novak Djokovic, potrivit sportskeeda.com.

Pentru a treia oară în cariera sa după Roland Garros, Novak Djokovic este în cursa pentru Grand Slam-ul calendaristic. După ce s-a impus la Melbourne şi Paris, Djokovic caută să câştige şi titlurile de la Londra şi New York, pentru a deveni primul jucător din tenisul masculin după Rod Laver care a reuşit să câştige toate cele patru turnee de Grand Slam în acelaşi an.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și