Închide meniul

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam: „Era scris că va fi aşa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 12:56

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam: „Era scris că va fi aşa!

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam Material must be credited "The Times/News Licensing" unless otherwise agreed. 100% surcharge if not credited. Online rights need to be cleared separately. Strictly one time use only subject to agreement with News Licensing,Image: 789323366, License: Rights-managed, Restrictions: Usage is subject to our terms and conditions. Electronic storage is prohibited., Model Release: no

Ons Jabeur, în timpul finalei de la Wimbledon/ Profimedia

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam din carieră. „Era scris că nu va fi de data aceasta”, au fost primele cuvinte ale tunisiencei, învinsă de Marketa Vondrousova în ultimul act de la All England Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ons Jabeur a fost învinsă categoric de Marketa Vondrousova în finala de la Wimbledon. Cehoaica s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, şi şi-a trecut în palmares primul titlu de Grand Slam.

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam

Am simţit foarte multă presiune, am fost foarte stresată. Dar ca la toate finalele şi toate meciurile pe care le-am jucat, mi-am spus că asta este, este normal. În timpul meciului, am făcut tot ce am putut. Îmi spuneam mereu că nimic nu este încă pierdut şi că pot reveni. După ce am pierdut primul set, m-am gândit că situaţia se va îmbunătăţi. Dar nu. Era scris să nu fie data aceasta”, a spus Jabeur.

Acest meci a fost complet diferit de precedentele trei. Aici, Marketa pur şi simplu a trimis mingea în teren şi a utilizat mult slice-ul. Mi-a fost greu să mă adaptez ritmului ei. În plus, stresul şi presiunea unei finale. Dar trebuie să continui să învăţi şi să rămân pozitivă. Numai aşa voi avansa. Altfel, mă voi deprima şi nu mă va ajuta deloc. Am atins trei finale la ultimele cinci Grand Slamuri, este un lucru pozitiv şi trebuie să reflectez, aşa cum au făcut alte mari jucătoare când au pierdut primele lor trei finale de Mare Şlem înainte de a câştiga (Chris Evert, Kim Clijsters, Simona Halep). Trebuie să progresez în continuare, dar ştiu că poate dura”, a conchis Jabeur, notează agerpres.ro.

Jucătoarea cehă Marketa Vondrousova a câştigat primul titlu de Mare Şlem din carieră, impunându-se sâmbătă în finala turneului de tenis de la Wimbledon în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, în faţa tunisiencei Ons Jabeur, a şasea jucătoare a lumii.

Reclamă

La rândul ei, Ons Jabeur se afla în căutarea primului său titlu de Mare Şlem, jucând a doua finală consecutivă la Wimbledon, după cea pierdută în faţa kazahei Elena Rîbakina. Anul trecut, tunisianca a fost finalistă şi la US Open.

Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club

Marketa Vondrousova a avut o reacție incredibilă după performanța de la All England Club. Jucătoarea din Cehia a vorbit despre trofeul câștigat în Marea Britanie. Acesata nu credea că poate realiza o asemenea performanță.

„Să câştigi este un sentiment extraordinar. Soţul meu era acolo, sora mea mai mică venise şi ea vineri. Sunt foarte fericită să împărtăşesc cu cei dragi acest moment, aici, pentru că la Roland-Garros (n.r. la finala din 2019) a fost un pic trist. Nu am putut să-i strâng în braţe.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că închiderea acoperişului a fost un avantaaj pentru mine. Mai ales pentru că vântul era foarte puternic. Acoperişul te ajută la serviciu, nu mai eşti nevoit să ţii cont de vânt. În plus, condiţiile sunt aceleaşi de ambele părţi ale fileului. Trebuie să se concentrezi doar pe joc, nu şi pe vânt, soare. În plus, eu sunt obişnuită să joc indoor. La Praga, eu mă antrenez în sală iarna şi joc mereu bine indoor. Deci, când am auzit că acoperişul va fi închis, mi-am spus că m-ar putea ajuta.

Wimbledon era cel mai de neatins din turneele de Mare Şlem, deci nici nu-mi trecuse prin cap că-l pot câştiga. Dar, venind aici, am zis să încerc să câştig câteva meciuri. Apoi… totul a fost o nebunie”, a spus jucătoarea după câștigarea turneului de la Wimbledon.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și