Închide meniul

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur – Aryna Sabalenka, a doua semifinală! Jabeur a eliminat-o pe campioana de anul trecut

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2023, 19:13

Reclamă
Wimbledon 2023 | Ons Jabeur – Aryna Sabalenka, a doua semifinală! Jabeur a eliminat-o pe campioana de anul trecut

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur - Aryna Sabalenka, a doua semifinală!

Ons Jabeur şi Aryna Sabalenka vor fi adversare în semifinale / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur – Aryna Sabalenka va fi a doua semifinală a turneului de Grand Slam. Pe iarba londoneză, Jabeur şi-a luat revanşa în faţa campioanei en-titre, Elena Rybakina, pentru înfrângerea suferită în finala de anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea tunisiană de tenis Ons Jabeur (6 WTA, favorită nr. 6) s-a calificat în penultimul act al competiţiei, după ce a eliminat-o în sferturile de finală pe deţinătoarea trofeului, kazaha Elena Rybakina (3 WTA, favorită nr. 3), cu 6-7 (5/7), 6-4, 6-1.

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur – Aryna Sabalenka, a doua semifinală

Jabeur s-a impus după o partidă de aproape două ore, în care a reuşit 8 aşi (7 pentru kazahă) şi a comis 3 duble greşeli, la fel ca şi kazaha, anunţă agerpres.ro.

Tunisianca o va avea ca adversară în semifinale pe belarusa Aryna Sabalenka (2 WTA, favorită nr. 2). Aceasta a obţinut o victorie fără emoţii în faţa americancei Madison Keys, 6-2, 6-4.

Cap de serie numărul 2 la Wimbledon, Aryna Sabalenka a avut nevoie de mai puţin de o oră şi jumătate pentru a trece de Madison Keys, locul 18 WTA şi favorită numărul 25.

Reclamă

Sabalenka mai are nevoie de o singură victorie pentru a urca pe primul loc în clasamentul mondial. Poate încheia seria de 67 de săptămâni la rând pe care o are Iga Swiatek în postura de număr 1 WTA.

(Reporter: Ce te motivează mai mult, locul 1 WTA sau şanse de a câştiga în premieră Wimbledon?) Să fiu sincere, le vreau pe amândou. Dar vreau să rămân concentrată la jocul meu pentru că ştiu că dacă încep să mă gândesc la astfel de lucruri, îmi voi pierde concentrarea la ceea ce am de făcut pe teren. După, voi vedea dacă dacă voi urca pe primul loc mondial„, a spus Sabalenka pentru wtatennis.com.

În cealaltă semifinală se vor duela Elina Svitolina (76 WTA) şi Marketa Vondrousova (42 WTA).

Reclamă 4 / 0/3

Elina Svitolina, după victoria cu Iga Swiatek: „Războiul m-a făcut mai puternică”

Elina Svitolina a vorbit după victoria cu Iga Swiatek din sferturile de finală de la All England Club. Sportiva susţine că războiul a făcut-o mai puternică şi i-a schimbat mentalitatea.

Cred că războiul m-a făcut mai puternică. Din punct de vedere mental, nu mai văd situaţiile dificile ca pe un dezastru. Există lucruri mai rele în viaţă. Sunt pur şi simplu mai calmă. Pentru că abia m-am întors, cred, de asemenea, că am o presiune diferită.

Vreau să câştig, am această motivaţie uriaşă de a mă întoarce în top. Faptul că am un copil şi războiul m-au făcut o persoană diferită”, a spus Svitolina, potrivit L’Equipe.

„Ştiu că mulţi oameni din Ucraina ne urmăresc. Am primit un număr foarte mare de mesaje după ce am ajuns în optimi. Astăzi nu mi-am verificat încă telefonul, dar cred că vor fi mult mai multe. Mă bucur că pot aduce puţină fericire în vieţile lor”, a menţionat sportiva.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și