Închide meniul

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! Meciul Dimitrov – Shimabukuro a fost întrerupt

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 17:14

Reclamă
Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! Meciul Dimitrov – Shimabukuro a fost întrerupt

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club

Protest Wimbledon / Colaj Profimedia

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! După ce organizatorii au avut mari bătăi de cap cu amânarea partidelor din cauza ploii, partida de pe terenul cu numărul 18 dintre Grigor Dimitrov şi Sho Shimabukuro a fost întreruptă de protestatarii Just Stop Oil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au şi-au făcut apariţia la turnee de snooker sau meciuri de cricket, protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! Meciul Dimitrov – Shimabukuro a fost întrerupt

După ce primele zile ale turneului au fost marcate de întreruperi cauzate de ploaie, iar mai multe meciuri au fost reprogramate, nici în momentele în care se poate juca, organizatorii turneului de la Wimbledon nu stau liniştiţi.

În debutul setului secund al partidei dintre Grigor Dimitrov şi Sho Shimabukuro, doi protestatari Just Stop Oil au intrat pe terenul cu numărul 18 de la All England Club şi au aruncat cu confetti şi piese de puzzle pe suprafaţa de joc.

După mai multe întreruperi provocate de ploaie, partida dintre Dimitrov şi Shimabukuro a fost întreruptă pentru a curăţa terenul, asta după ce agenţii de pază i-au escortat pe cei doi protestatari.

Reclamă

Nu este pentru prima oară când protestatarii ajung pe terenul de tenis. La ediţia din 2022 de la Roland Garros, în timpul partidei dintre Marin Cilic şi Casper Ruud, o femeie s-a legat de fileu. Un protest asemănător a avut loc tot anul trecut, în Premier League, atunci când un bărbat s-a legat de bară la meciul dintre Everton şi Newcastle.

Wimbledon 2023 | Roger Federer a revenit pe terenul central!

Wimbledon 2023 | Roger Federer a revenit pe terenul central! Elveţianul a fost invitat la All England Club pentru a urmări primul duel al zilei de marţi de pe terenul central dintre Elena Rybakina şi Shelby Rogers.

Reclamă 4 / 0/3

Federer s-a impus de opt ori la Wimbledon, el fiind jucătorul cu cele mai multe titluri de pe iarba londoneză din istoria tenisului masculin.

Retras oficial din activitate în septembrie 2022, Federer a venit pentru prima oară pe terenul central după ce şi-a încheiat cariera. Ultimul său meci la Wimbledon a avut loc în 2021, atunci când a pierdut în faţa polonezului Hubert Hurkacz în sferturile de finală.

Înainte ca Federer să îşi facă apariţia în Loja Regală, organizatorii de la Wimbledon au derulat mai multe imagini cu cele mai importante momente ale elveţianului de pe iarba londoneză, alături de mai multe comentarii ale jucătorilor de top precum Taylor Fritz, Alex de Minaur, Iga Swiatek, Ons Jabeur, Coco Gauff sau Jessica Pegula.

Federer a intrat apoi în arenă în aplauzele publicului şi a luat loc în Loja Regală alături de Prinţesa de Wales, Kate Middleton. Elveţianul este însoţit la meciul dintre Elena Rybakina, campioana din 2022 de la Wimbledon, şi Shelby Rogers de soţia şi părinţii săi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și