Închide meniul

Wimbledon 2023 | Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost jignită oribil! ”Mesajul a fost unul pozitiv”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 10:33

Wimbledon 2023 | Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost jignită oribil! ”Mesajul a fost unul pozitiv”

Wimbledon 2023 | Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost jignită oribil

Sorana Cîrstea / Profimedia

Wimbledon 2023 | Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost jignită oribil! Românca s-a aflat în centrul atenţiei după ce a postat un mesaj controversat pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți!”, a fost mesajul postat de Cîrstea, înaintea debutului la Wimbledon.

Wimbledon 2023 | Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost jignită oribil! ”Mesajul a fost unul pozitiv”

Chiar dacă a fost criticată şi jignită în mediul online, acest lucru nu a afectat-o înaintea meciului din primul tur de la Wimbledon, acolo unde a trecut de Tatjana Maria, semifinalista de anul trecut, scor 6-1, 2-6, 6-3, după o oră şi 40 de minute de joc.

La finalul meciului din primul tur, jucătoarea din Târgovişte a venit cu explicaţii. Cîrstea a declarat că a fost impresionată de de eleganţa şi clasas spectatorilor de la All England Club şi că mesajul pe care a vrut să îl transmită a fost unul pozitiv:

„A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

Reclamă

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit eurosport.ro.

În turul al doilea de la Wimbledon, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Jelena Ostapenko, campioana din 2017 de la Roland Garros. Până acum, Cîrstea a pierdut toate întâlnirile cu Ostapenko, dar anul acesta, la Roma, a reşit să îi ia un set jucătoarei din Letonia. Partida care ar trebui să aibă loc în cursul zilei de joi va reprezenta prima întâlnire directă dintre cele două pe iarbă.

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! Meciul Dimitrov – Shimabukuro a fost întrerupt

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! După ce organizatorii au avut mari bătăi de cap cu amânarea partidelor din cauza ploii, partida de pe terenul cu numărul 18 dintre Grigor Dimitrov şi Sho Shimabukuro a fost întreruptă de protestatarii Just Stop Oil.

Reclamă 4 / 0/3

După ce au şi-au făcut apariţia la turnee de snooker sau meciuri de cricket, protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

După ce primele zile ale turneului au fost marcate de întreruperi cauzate de ploaie, iar mai multe meciuri au fost reprogramate, nici în momentele în care se poate juca, organizatorii turneului de la Wimbledon nu stau liniştiţi.

În debutul setului secund al partidei dintre Grigor Dimitrov şi Sho Shimabukuro, doi protestatari Just Stop Oil au intrat pe terenul cu numărul 18 de la All England Club şi au aruncat cu confetti şi piese de puzzle pe suprafaţa de joc.

După mai multe întreruperi provocate de ploaie, partida dintre Dimitrov şi Shimabukuro a fost întreruptă pentru a curăţa terenul, asta după ce agenţii de pază i-au escortat pe cei doi protestatari.

Nu este pentru prima oară când protestatarii ajung pe terenul de tenis. La ediţia din 2022 de la Roland Garros, în timpul partidei dintre Marin Cilic şi Casper Ruud, o femeie s-a legat de fileu. Un protest asemănător a avut loc tot anul trecut, în Premier League, atunci când un bărbat s-a legat de bară la meciul dintre Everton şi Newcastle.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și