Închide meniul

Wimbledon 2023 | Se știu finalistele de la All England Club. Jabeur și Vondrousova se vor lupta pentru prestigiosul trofeu

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 20:24

Reclamă
Wimbledon 2023 | Se știu finalistele de la All England Club. Jabeur și Vondrousova se vor lupta pentru prestigiosul trofeu

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur - Marketa Vondrousova LIVE SCORE, 16:00

Colaj Ons Jabeur Marketa Vondrousova / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Se știu finalistele de la All England Club. În urma semifinalelor de pe tabloul feminin, Ons Jabeur și Marketa Vondrousova au ajuns în marea finală a turneului din Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vondrousova a trecut în semifinală de Elina Svitolina, în minim de seturi, scor 6-3, 6-3. În celălalt duel, tunisianca Jabeur a trecut de Aryna Sabalenka cu scorul de 6-7(5), 6-4, 6-3.

Wimbledon 2023 | Se știu finalistele de la All England Club. Ultimul act al turneului va avea loc pe 15 iulie

Finala turneului de la Wimbledon va avea loc pe data de 15 iulie și va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe Antena Sport.

Niciuna dintre jucătoarele participante în ultimul act al turneului nu a mai câștigat niciodată un turneu de Grand Slam. Astfel, vom asista la o câștigătoare în premieră a unei asemenea competiții.

Ons Jabeur a mai jucat în finala de la Wimbledon și anul trecut, atunci când a fost învinsă de Elena Rybakina.

Reclamă

Marketa Vondrousova a participat la o singură finală semnificativă, cea de la Roland Garros, în anul 2019, atunci când a fost învinsă de Ashleigh Barty.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic: „E un lux”

Tânărul de 20 de ani a fost întrebat la conferinţa de presă de acest lucru şi i-a luat apărarea tatălui său, spunând despre acesta că este pasionat de tenis şi încearcă să imortalizeze fiecare moment, atât la meciuri, cât şi la antrenamente, mai ales că vorbim despre un jucător precum Novak Djokovic.

De asemenea, Alcaraz a declarat că nu ar reprezenta un avantaj dacă ar primi de la tatăl său imagini de la antrenamentul lui Novak Djokovic, în condiţiile în care antrenamentele sârbului sunt disponibile şi în mediul online:

Reclamă 4 / 0/3

„Probabil e adevărat, tatăl meu este un mare fan al tenisului. Nu se uită numai la meciurile mele, el ajunge la club la ora 11:00 şi pleacă seara, la 22:00. Îi place să se uite la meciuri, urmăreşte şi foarte multe antrenamente. Să ai şansa de a îl vedea în realitate pe Djokovic este un lux, probabil e adevărat că a înregistrat o parte a antrenamentului. Nu cred că îmi oferă un avantaj, am deja o mulţime de videoclipuri cu Djokovic pe toate platformele”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, comparat cu Messi şi Ronaldo: „Arată şi se mişcă precum un fotbalist”

Calificat în penultimul act de la Wimbledon pentru prima oară în cariera sa, numărul 1 ATP îl va întâlni pe Daniil Medvedev, fost lider mondial şi câştigător de Grand Slam.

Gary Lineker, fostul mare internaţional englez, a rămas impresionat de calităţile jucătorului spaniol şi l-a complimentat, spunând despre acesta că are câte ceva din Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo:

„Ce talent e Carlos Alcaraz. Arată şi se mişcă precum un fotbalist, cu forţa şi viteza unui Ronaldo, combinat cu abilitatea unui Messi de a atinge şi de a simţi, dar cu racheta”, a scris Gary Lineker, pe Twitter.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și