Închide meniul

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, reacție după eliminarea de la turneul din Marea Britanie: „Am pierdut pe mâna mea”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 14:41

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, reacție după eliminarea de la turneul din Marea Britanie: Am pierdut pe mâna mea”

Sorana Cîrstea, reacție după eliminearea de la Wimbledon

Sorana Cîrstea, eliminată de la Roma / Hepta

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, reacție după eliminarea de la turneul din Marea Britanie. Sportiva din Târgoviște a vorbit despre turneul de Grand Slam, acolo unde nu a reușit să treacă de turul al 3-lea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 al turneului de Grand Slam. Românca în vârstă de 33 de ani a pierdut confruntarea cu Beatriz Haddad Maia, cu scorul de 6-2, 6-2.

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, reacție după eliminarea de la turneul din Marea Britanie. Sportiva crede că ar fi putut avansa mai mult

Sportiva din România este de părere că ar fi putut avansa mai mult la turneul din Marea Britanie. Totuși, aceasta a recunoscut că meciul cu Beatriz Haddad Maia a fost unul dificil, dar și că simte că a pierdut „pe mâna ei”.

„Mă așteptam să fie un meci dificil. Debutul fiecărui set a contat enorm și faptul că nu am putut să-mi adjudec acele mingi de ghem ea a făcut break imediat. De la 1-0 s-a ajuns în ambele seturi la 3-0. A cântărit mult pentru că în momentul în care ai două break-uri în față deja joci mult mai degajat. Tot meciul am simțit că sunt în urmărirea ei.

Jocul ei eficient l-a putut seta pe fondul evoluției mele destul de modestă. Am comis prea multe greșeli (n.r. 30 de erori neforțate a contabilizat Sorana pe parcursul meciului din turul 3) în momente de cumpănă, de final per ghem”.

Reclamă

Trebuia să am o prestație mai bună! Jocul a fost destul de lent din cauza temperaturii, dar având în vedere experiența mea era necesar să fiu în stare să pot să mă adaptez mult mai bine.

A fost un turneu bun, dar este frustrant când pierzi. Simt că am pierdut pe mâna mea când puteam să fac un meci mult mai consistent. Nu ezit să spun că eram în stare să câștig. Îmi dau seama când cineva mă bate pentru că este mai bună dar în același timp conștientizez și când mă bat singură! Partida asta a fost una dintre acele partide. Normal mi-aș fi dorit mai mult, simțeam că pot avansa mai mult în concurs. Iau însă partea pozitivă, iau o scurtă pauză și apoi pregătire pentru sezonul de ciment vopsit (n.r. hard) în America (n.r. de Nord)”, a spus numărul 37 WTA, pentru prosport.ro.

Sorana Cîrstea, dezvăluiri emoţionante despre tatăl ei

La Londra, Sorana Cîrstea a fost susţinută de tatăl ei. Jucătoarea din Târgovişte a vorbit despre relaţia pe care o are cu părinţii săi şi a dezvăluit cât de importantă a fost susţinerea lor în cariera sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, este aici tatăl meu. A izbutit să ajungă în ciuda programului infernal pe care îl are la muncă. Muncește extrem de mult și, în general, este foarte ocupat. Dar a reușit să vină la Wimbledon. Mă bucur pentru că este un turneu special, deosebit, unic. Îi face și lui mare plăcere să mă vadă jucând, mai ales la Wimbledon.

Nu! Nu mai țin minte de când nu m-a văzut jucând live. Însă familia mea muncește foarte mult. Sunt niște oameni extrem de truditori. Au încercat tot timpul să îmbine totul, pe lâgnă muncă și o evadare repezită. Apreciez atât de mult că tatăl meu a făcut efortul să fie lângă mine aici la Wimbledon. Mă bucur că pot să împărtășesc momente și victorii frumoase alături de tata.

Ai mei au o mică afacere cu o făbricuță de înghețată. Au ceva angajați și sunt genul de oameni foarte sufletiști. Colaboratorii sunt pentru ei ca o familie, sunt tot timpul în producție, au repsonsabilități. Eu vin dintr-o familie de oameni muncitori, cum sunt atât de multe familii în România. Cred eu că mi-au inoculat niște valori frumoase, cu atât mai mult, corecte.

Tata este eroul meu. Iubesc absolut tot ce face și am învățat foarte multe de la el. Tata este modelul meu uman în afara terenului de tenis”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și