Închide meniul

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea! Românca a trecut de semifinalista din 2022 de la Londra

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 17:53 / Actualizat: 5 iulie 2023, 19:33

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea! Românca a trecut de semifinalista din 2022 de la Londra

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea

Sorana Cîrstea / Profimedia

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea! Românca a trecut de semifinalista din 2022 de la Londra, Tatjana Maria. Jucătoarea din Germania pierdea în penultimul act de anul trecut în faţa lui Ons Jabeur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din Târgovişte a câştigat duelul cu Tatjana Maria, scor 6-1, 2-6, 6-3, după o oră şi 40 de minute de joc.

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea! Românca a trecut de semifinalista din 2022 de la Londra

Sorana Cîrstea şi Tatjana Maria au avut de aşteptat pentru a intra pe teren. După ce partida a fost reprogramată pentru ziua de miercuri, cele două jucătoare au fost nevoite să mai aştepte aproape două ore, din cauza ploii.

Românca a început mult mai bine partida, reuşind să profite de problemele la serviciu ale semifinalistei de anul trecut de la Wimbledon şi să se distanţze rapid. Chiar dacă ploaia a revenit la 5-1, Maria a avut un nou ghem ratat pe propriul serviciu, iar Sorana s-a impus cu 6-1.

Setul al doilea a început cu trei break-uri, iar în avantaj s-a aflat jucătoarea din Germania. Cel mai echilibrat ghem al setului secund a fost tot pe serviciul Soranei Cîrstea, la 1-3, dar nu a reuşit să îşi facă serviciul, chiar dacă a salvat două mingi de break. Tatjana Maria a câştigat în cele din urmă setul al doilea.

Reclamă

Debutul setului decisiv a fost echilibrat, dar Sorana a reuşit să facă break-ul în al patrulea ghem al partidei. Un ghem mai târziu, românca şi-a consolidat break-ul şi a dus scorul la 4-1. Românca s-a impus în cele din urmă cu 6-3 în decisiv şi a obţinut calificarea în turul al doilea.

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, la prima victorie din acest an la un turneu de Grand Slam

Sorana Cîrstea obţine prima victorie din acest an la un turneu de Grand Slam, după ce la Australian Open şi Roland Garros a pierdut în primul tur. Cel mai bun rezultat al jucătoarei din Târgovişte pe iarba londoneză este turul al treilea, fază a competiţiei în care a ajuns de patru ori, ultima oară în 2021.

În turul al doilea de la Wimbledon, Sorana Cîrstea o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Jelena Ostapenko (17 WTA) şi Greet Minnen (123 WTA).

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Cîrstea s-a întâlnit cu campioana din 2017 de la Roland Garros, în primul tur de la Roma. Ostapenko s-a impus în trei seturi şi conduce întâlnirile directe cu 3-0.

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! Meciul Dimitrov – Shimabukuro a fost întrerupt

Wimbledon 2023 | Protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la All England Club! După ce organizatorii au avut mari bătăi de cap cu amânarea partidelor din cauza ploii, partida de pe terenul cu numărul 18 dintre Grigor Dimitrov şi Sho Shimabukuro a fost întreruptă de protestatarii Just Stop Oil.

După ce au şi-au făcut apariţia la turnee de snooker sau meciuri de cricket, protestatarii Just Stop Oil au ajuns şi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

După ce primele zile ale turneului au fost marcate de întreruperi cauzate de ploaie, iar mai multe meciuri au fost reprogramate, nici în momentele în care se poate juca, organizatorii turneului de la Wimbledon nu stau liniştiţi.

În debutul setului secund al partidei dintre Grigor Dimitrov şi Sho Shimabukuro, doi protestatari Just Stop Oil au intrat pe terenul cu numărul 18 de la All England Club şi au aruncat cu confetti şi piese de puzzle pe suprafaţa de joc.

După mai multe întreruperi provocate de ploaie, partida dintre Dimitrov şi Shimabukuro a fost întreruptă pentru a curăţa terenul, asta după ce agenţii de pază i-au escortat pe cei doi protestatari.

Nu este pentru prima oară când protestatarii ajung pe terenul de tenis. La ediţia din 2022 de la Roland Garros, în timpul partidei dintre Marin Cilic şi Casper Ruud, o femeie s-a legat de fileu. Un protest asemănător a avut loc tot anul trecut, în Premier League, atunci când un bărbat s-a legat de bară la meciul dintre Everton şi Newcastle.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și