Închide meniul
Foto

Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă

Publicat: 30 aprilie 2024, 17:08

Reclamă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă

S-a aflat câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Omul de afaceri român a fost căsătorit o singură dată

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Se ştie câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Omul de afaceri va împlini 85 de ani în luna mai şi are o avere estimată, de americanii de la Forbes, la 2.1 miliarde de dolari. Este depăşit de un singur român în clasamentul bogaţilor, de Daniel Dines.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, dar căsnicia fostului mare jucător de tenis a rezistat numai doi ani. În momentul nunții, Ion avea 24 de ani, iar Erika era cu cinci ani mai tânără. Fostul mare jucător de tenis nu s-a mai recăsătorit. A avut mai multe relații, care au făcut vâlvă. Printre cele mai cunoscute sunt cele cu handbalista Victorița Dumitrescu, cântăreața Ana Maria Ferentz, manechinul Mikette von Issenberg, și cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad.

Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac

Ion Țiriac are trei copii, pe Alexandru Ion, Karim și Ioana Natalia. Primul este din relația cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg. Karim și Ioana Natalia sunt rodul relației cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Totuşi, fostul mare jucător de tenis a făcut o declaraţie extrem de controversată în trecut. Le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are mult mai mulţi. Anunţase chiar că îşi va împărţi averea în 33 de părţi egale.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Reclamă

În această lună, fostul mare jucător de tenis a surprins la conferinţa de presă turneului de tenis pe care a reuşit să îl readucă la Bucureşti. A anunţat că fiul său cel mare, Alexandru Ion Ţiriac, îi administrează întreaga avere de 2.1 miliarde de dolari.

Ce a spus Ion Ţiriac despre Alexandru Ion Ţiriac

Bine ați venit. Vă mulțumesc că sunteți aici. În 2016 a fost ultimul? Iată că l-am adus înapoi! Le mulțumesc domnilor Marica și Năstase pentru că ne-au pus la dispoziție acest club.

Îi mulțumesc fiului meu pentru că mi-a dat bani să fac treaba asta”, a declarat Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este prima dată când omul de afaceri anunţă că deciziile importante a ajuns să le ia băiatul pe care îl are din relaţia cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg.

Eu am fost interzis de şeful meu, ‘ăl mare, feciorul meu, ca să primesc orice fel de ajutor de la Stat, cu toate că o treabă ca asta rămâne statului, nu mie, că nu am ce să fac cu ea. Trebuie să socotim cu totul, cu academia, cu Sala Nadia, cu pişcina lui Potec şi cu celelate săli mai mititele, de judo, ajungem la peste 100 de milioane de euro„, a spus Ţiriac.

Ce s-ar fi întâmplat cu toată averea lui Ion Țiriac

Fostul mare jucător de tenis a precizat că nu mai are de ce să fie considerat unul dintre bogaţii României. Totul după ce ar fi luat o decizie radicală şi şi-ar fi donat toţi banii fundaţiei care îi poartă numele.

V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.

Nu sunt bogat, am dat totul Fundației. Și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, a declarat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Anul trecut, Alexandru Ion Ţiriac a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimele trei decenii sute de milioane de euro. Sumele impresionante au mers către cămine de copii, azile de bătrâni sau grădiniţe şi spitale.

Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Reclamă

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. Şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus fiul cel mare al lui Ion Ţiriac, citat de zf.ro.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” Vezi toate știrile
Citește și