Închide meniul
Foto

Ce tatuaj a putut să îşi facă Larisa Iordache, înainte de cununie: „E singurul cadou!”

Publicat: 12 iunie 2024, 8:41

Reclamă
Ce tatuaj a putut să îşi facă Larisa Iordache, înainte de cununie: „E singurul cadou!”

Ce tatuaj a putut să îşi facă Larisa Iordache, înainte de cununie

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă/ Instagram

Larisa Iordache a dezvăluit ce tatuaj a putut să îşi facă, înainte de cununie. Fosta gimnastă a transmis că a ales să-şi tatueze ceva simbolic, care să-i aducă aminte de începuturile relaţiei cu Cristian Chiriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache a spus „Da” şi s-a căsătorit cu Cristian Chiriţă pe 8 iunie. Cununia a avut loc într-un decor de vis, pe malul lacului Snagov (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Ce tatuaj a putut să îşi facă Larisa Iordache, înainte de cununie

Larisa Iordache a transmis că şi-a făcut un tatuaj de cuplu, alături de Cristian Chiriţă. Cei doi şi-au tatuat câte un croissant, fapt ce le aduce aminte de începutul relaţiei lor.

Fosta gimnastă a transmis că acesta a fost singurul cadou de cununie pe care şi l-a făcut cu soţul ei, fiind convinsă că vor urma şi altele.

„Momentan nu ne-am făcut cadou. Cred că singurul cadou pe care am reușit să ni-l facem până acum a fost că ne-am făcut niște tatuaje, gen couple goals și vor urma. Tatuajele sunt cu croissantul, pentru că totul a pornit de la un croissant. Eu mi-am făcut un croissant îndrăgostit iar Cristian un croissant cu trandafiri și cum a început totul: cu un croissant și cu un trandafir”, a declarat Larisa Iordache, conform ciao.ro.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Larisa Iordache a transmis că nunta va avea loc anul viitor, sperând ca până atunci să rămână la fel relaţia cu Cristian Chiriţă.

„Da, așa credem că nunta o vom face anul viitor! O să ne adaptăm tuturor evenimentelor care o să vină pe parcurs. Sperăm din suflet să fim ok și să ne înțelegem bine și să fie anul viitor foarte frumos. Momentan suntem prezenți aici, suntem la cununia civilă și ne dorim să ne distrăm acum, aici”, a mai spus Larisa Iordache, conform sursei citate mai sus.

Din ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache

S-a aflat din ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache (27 de ani). Cristian Chiriţă (23 de ani) tocmai s-a căsătorit cu fosta marea gimnastă a României. Cei doi au făcut cununia civilă după numai un an şi jumătate de relaţie.

Reclamă

Larisa Iordache şi noul ei soţ au fost înconjuraţi de familie şi de prietenii apropiaţi la eveniment. Cununia religioasă şi marea petrecere va avea loc în 2025.

Cristian Chiriţă este multiplu campion naţional la tenis de masă. Tânărul originar din Chişinău, care a fost într-o relaţie cu Bernadette Szocs înainte să o cunoască pe Larisa Iordache, activează în prezent la CSM Constanţa.

Totuşi, potrivit ego.ro, Chiriţă face avere din afara sportului. El este fondatorul unei companii care oferă servicii de închiriere de maşini, motociclete şi scutere. Firma pune la dispoziţia clienţilor vehicule atât pentru uz personal, cât şi pentru livrări.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și