Închide meniul

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

Dan Roșu Publicat: 18 iunie 2024, 11:28

Reclamă
Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro

Adrian Ilie, în timpul unui interviu

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro. „Cobra” a fost impresionat de evoluţia lui Denis Drăguş, fotbalist ce va ajunge în această vară la Trabzobspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cotat la 4 milioane de euro a marcat un gol în victoria uriaşă a României, 3-0 cu Ucraina, fiind decisiv şi la reuşita lui Răzvan Marin. Ilie susţine că, după un sezon excelent la Trabzonspor, Drăguş va ajunge la un club mare din Europa.

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro

„O să meargă la Trabzon, dă 20 de goluri şi mă aştept să ajungă în Anglia sau Germania, după un transfer de 20 de milioane de euro. Va juca într-o echipă de calitate. Poate ajunge la valoarea de 30 de milioane de euro. Va deveni jucător de 25-30 de milioane de euro”, a spus Ilie, citat de fanatik.ro.

Denis Drăguş vine după un sezon excelent sub conducerea lui Marius Şumudică, la Gaziantep. Atacantul a marcat 15 goluri, în cele 35 de meciuri disputate în toate competiţiile sezonului trecut, în Turcia.

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş la Trabzonspor. Agentul de jucători a transmis că totul este rezolvat în privinţa acestei mutări. Despre transferul lui Denis Drăguş la Trabzonspor s-a tot vorbit în ultima vreme, dar mutarea nu s-a oficializat până acum.

Reclamă
Reclamă 4

„(n.r: Care sunt jucătorii care au şanse să le crească cota după acest European?) Toţi au şanse să le crească cota. Uite, şi Drăguş, nu cred că mai este o problemă. Ştie toată lumea că suntem înţeleşi cu Trabzon, va evolua acolo. Am mare încredere în Denis, am discutat cu el despre ocaziile pe care le-a avut, sper de data asta să le transforme în gol. Am încredere în toţi, în Nicuşor Stanciu.

Îmi face aşa inima un pic, că sunt crescuţi de mine, şi Nicuşor, şi Radu, am o mulţumire că aceşti tineri cu care eu am lucrat au ajuns să ne reprezinte şi ne-au adus aici”, a declarat Florin Manea la aeroportul Otopeni, înainte de a se îmbarca în avionul spre Germania.

 

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-1. Răzvan Marin a egalat din penalty. Ianis Hagi a obţinut lovitura de pedeapsă. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și