Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis! Fostul milionar, în culmea fericirii, după ce a ajuns falit şi la azil!

Publicat: 15 iunie 2024, 11:37

Reclamă
Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis! Fostul milionar, în culmea fericirii, după ce a ajuns falit şi la azil!

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis!

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, la nunta lor / Hepta

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis! Fostul milionar de la Izvorani s-a reîntâlnit cu fiica lui, Irina, venită tocmai din Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu şi-a aşteptat fiica la aeroport. Fostul milionar a aşteptat-o pe Irina cu un buchet de flori şi a îmbrăţişat-o pe aeroportul Otopeni.

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis! Fostul milionar, în culmea fericirii, după ce a ajuns falit şi la azil!

Irinel Columbeanu mărturisea că tot ce îşi mai doreşte este ca fiica lui, Irina, să vină în România să îl viziteze. Din pricina problemelor de sănătate, Irinel Columbeanu nu mai are accept de la medici să meargă cu avionul.

Irinel Columbeanu a mărturisit că Irina l-a sprijinit şi financiar, după ce şi-a pierdut întreaga avere şi a ajuns la azilul din Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian. Irinel Columbeanu are o pensie de circa 2.000 de lei. El avea şi o poprire pe o sumă de 30% din pensie. Instanţa a decis ca acea poprire să fie ridicată.

Irinel Columbeanu dezvăluia că Irina i-a trimis, la un moment dat, o sumă de bani. Fostul milionar de la Izvorani a apreciat foarte mult gestul fiicei sale.

Reclamă
Reclamă 4

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui are un prieten. Fostul milionar nu exclude varianta ca Irina să se mărite!

Vorbesc cu fiica mea, în general în limba engleză, chiar dacă încă știe foarte bine limba română și franceză. Prefer să-i scriu în română sau engleză. Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Obișnuim să vorbim prin apel video. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de 9 ore între București și Malibu, unde stă ea în Statele Unite. Mă bucur să o văd, chiar dacă doar pe un ecran. Este singura modalitate de a ține legătura cu cineva care stă peste atâția mii de kilometri peste Ocean. Și-a luat carnet recent, pentru că în SUA ai voie să îți iei carnet și la o vârstă mai fragedă. Conduce destul de bine. E o performanță să reușești asta în traficul care este în Statele Unite, dar e curajoasă și se descurcă destul de bine”, a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos.

În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu dacă a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși”, a mai declarat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali.

Reclamă

Ion Cassian dezvăluia că Gigi Becali i-a plătit în trecut azilul regretatei Zina Dumitrescu. Gigi Becali a respins rapid această ipoteză, transmiţând clar că nu îl va susţine financiar pe Irinel Columbeanu.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

„Cred că Monica şi fata lui îl vor ajuta”

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

20:25

Polonia – Austria 1-3. Polonezii sunt ca şi eliminaţi de la EURO 2024! Nici intrarea lui Robert Lewandowski nu i-a ajutat

20:00

VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Barcelona! Abbi Pulling, pole-position. Prima cursă e sâmbătă (19:00, AntenaPLAY)

19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și