Închide meniul
Foto

Iubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile

Publicat: 27 mai 2024, 11:13

Reclamă
Iubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile

Iubita lui Valentin Mihăilă a avut o apariţie răvăşitoare alături de atacantul Parmei. Cât de frumoasă este Ami Colhon

Valentin Mihăilă şi Ami / Insta Story

Iubita lui Valentin Mihăilă, Ami, a avut o apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român. Tânăra din Craiova se bucură de o vacanţă alături de atacantul Parmei. Imaginile postate pe reţelele sociale sunt cu adevărat spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ami a fost alături de Valentin Mihăilă şi la sărbătoarea de titlu a Parmei. Galben-albaştrii au făcut un sezon grozav în direct în AntenaPLAY şi şi-au asigurat fără emoţii promovarea în Serie A.

Iubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român

Până să ajungă în cantonamentul naţionalei României, Mihăilă a avut câteva zile libere pe care le-a petrecut alături de iubita lui, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ami a îmbrăcat o rochie scurtă, sclipitoare, şi a postat pe Insta Story mai multe fotografii în braţele lui Valentin Mihăilă. A şi folosit un emoji care înfăţişează o inimă.

Tânăra din Oltenia are și o serie de postări care îi lasă cu gura căscată pe urmăritorii de pe reţelele sociale. Aceasta a distribuit fotografii de la plajă și nu are nicio problemă în a se afişa în costum de baie!

Reclamă
Reclamă 4

Cotat la 2 milioane de euro, Valentin Mihăilă a înscris 6 goluri şi a oferit 2 pase decisive pentru Parma, în acest sezon. Nu se gândeşte la o plecare de la „cruciţi”.

Eu sunt bine, aștept să dăm drumul la antrenamente la echipa națională și să fie totul în regulă. (n.r.- dacă România poate să treacă de faza grupelor la EURO 2024) Normal, acesta e obiectivul nostru, să trecem de grupe și, de ce nu?, să mergem în etapa următoare.

Toată lumea mă întreabă dacă rămân la Parma. Eu am contract cu Parma încă un an de zile, m-am gândit doar să promovăm în Serie A și acum mă gândesc doar la Campionatul European. De trei ani, de când am retrogradat, așteptăm să promovăm. Este o mândrie să joci la Parma și să joci în Serie A„, a declarat Valentin Mihăilă, conform gds.ro.

Reclamă

Lotul preliminar al României pentru EURO 2024

Florin Tănase şi Alex Mitriţă ratează EURO 2024! Cei doi internaţionali români nu se află în lotul preliminar al naţionalei pentru turneul final din Germania. Selecţionerul Edi Iordănescu a convocat 28 de jucători pentru meciurile amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein. Partida cu Liechtenstein, de pe 7 iunie, va începe la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lotul final pentru EURO 2024 va fi anunţat în data de 7 iunie. Selecţionerul Edi Iordănescu va trebui să renunţe la două nume dintre cei 28 de convocaţi.

PORTARI

Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 20/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 10/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Răzvan SAVA (CFR Cluj, 0/0);

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 16/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 5/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 15/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 1/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 26/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2);

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 16/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 16/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 36/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 54/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 68/14), Adrian ȘUT (FCSB, 1/0), Darius OLARU (FCSB, 16/0), Constantin GRAMENI (Farul Constanța, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 22/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 19/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 33/5), Florinel COMAN (FCSB, 13/1);

ATACANȚI

Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 9/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 41/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0).

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:00

LIVE SCOREBelgia – Slovacia 0-0. Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

18:37

Andrei Burcă, după România – Ucraina 3-0: „E un rezultat istoric, dar mai avem treabă”! Ce a spus despre partida cu Belgia

18:30

„Mulţumim tuturor românilor!” Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Ucraina 3-0: „Asta este foarte important”

18:21

Discursul lui Mircea Lucescu, după victoria uriaşă cu Ucraina: „Edi încă nu e mare antrenor! Victoria e senzaţională!”

18:20

Ce viteză a avut şutul senzaţional al lui Nicolae Stanciu, din România – Ucraina 3-0. Execuţia cu care l-a demolat pe Lunin

18:14

FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și