Închide meniul

Motivul uluitor pentru care Gigi Becali şi-a anulat votul la alegeri. Explicaţia incredibilă a patronului de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iunie 2024, 17:50

Reclamă
Motivul uluitor pentru care Gigi Becali şi-a anulat votul la alegeri. Explicaţia incredibilă a patronului de la FCSB

Motivul uluitor pentru care Gigi Becali şi-a anulat votul la alegeri.

Gigi Becali / Profimedia Images

Motivul uluitor pentru care Gigi Becali şi-a anulat votul la alegeri a fost dezvăluit chiar de patronul de la FCSB. Gigi Becali a mers la alegerile locale, dar şi la alegerile europarlamentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să îşi anuleze votul. Patronul de la FCSB s-a încurcat în atâtea buletine de vot.

Motivul uluitor pentru care Gigi Becali şi-a anulat votul la alegeri

M-am încurcat. Am votat …la primărie. Am anulat votul, am luat alt buletin, am venit să votăm pentru ca România să strălucească„, a spus Gigi Becali, conform România TV.

Până la ora 17,00 au votat duminică, la alegerile locale, 6.309.665 de alegători, adică un procent de 34,95%, potrivit datelor furnizate în timp real de Autoritatea Electorală Permanentă. Este o prezență mai mare atât față de Localele din 2020 (34,58%). În mediul urban au votat 2.979.459 de alegători, iar în mediul rural 3.340.226 de alegători. Cu urna mobilă şi-au exprimat opţiunea de vot 27.510 de alegători. Toate detaliile despre alegerile locale şi europarlamentare le găsiţi pe observatornews.ro.

Câţi bani va încasa Gigi Becali după ce Edi Iordănescu a luat 4 jucători de la FCSB la EURO 2024

Câţi bani va încasa Gigi Becali după ce Edi Iordănescu a luat 4 jucători de la FCSB la EURO 2024. Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Şut şi Ştefan Târnovanu sunt jucătorii de la FCSB care fac parte din lotul României la Campionatul European din Germania.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali va primi pentru cei 4 jucători convocaţi suma minimă de 260.000 de euro. Suma este împărţită pe fiecare zi pentru un jucător pe care o echipă îl are la lot. Astfel, perioada monetizată începe cu 10 zile înaintea primului joc şi se termină la o zi după ultima partidă.

În cazul în care România nu va trece de faza grupelor, CFR Cluj va primi 195.000 de euro, Universitatea Craiova va încasa 130.000 de euro. De asemenea, FC Voluntari are garantată suma 65.000 pentru prezenţa lui Aliji în lotul Albaniei.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu din Spania sunt ACUM în AntenaPLAY. Paul Aron, cel mai rapid din antrenamente

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

16:30

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-0. Schranz a deschis scorul după mai multe ocazii ratate! Jucătorii lui Rebrov, într-o situaţie teribilă

15:42

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

15:37

Răzvan Arnăut s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 93 de sportivi!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și