Închide meniul

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iunie 2024, 16:59

Reclamă
Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

Gigi Becali în lojă, cu bani, alături de Viorel Păunescu / Hepta

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă Parma îl va vinde pe Dennis Man. Echipa patronată de americanul Kyle Krause l-a cumpărat în ianuarie 2021 pe Dennis Man pentru 11 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cota lui Dennis Man e acum de 9 milioane de euro, dar Parma cere dublu pentru a fi de acord să renunţe la jucătorul român.

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

După ce s-a vorbit de interesul Borussiei Dortmund, acum s-a aflat că West Ham a pus ochii pe Dennis Man.

Man a fost implicat în toate cele 3 goluri ale României din meciul cu Ucraina de la EURO 2024.

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali va încasa şi el 5% din profitul pe care îl va înregistra Parma în urma transferului lui Dennis Man. Astfel, dacă Parma îl va vinde pe Man cu 18 milioane de euro, Gigi Becali va primi 900.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

După ce Man a adus deja 11 milioane de euro în conturile FCSB-ului, Becali ar mai obţine o sumă importantă pentru internaţionalul român.

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024. Man a ofeit două pase de gol în partida magnifică pe care România a jucat-o cu Ucraina.

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători români, iar o evoluţie bună la EURO 2024 îi poate aduce un transfer uriaş. Marcel Răducanu a dezvăluit că Borussia Dortmund îl monitorizează deja pe internaţionalul român.

Reclamă

„Eu am inţeles că Dennis Man este deja monitorizat de două luni de Borussia Dortmund! A jucat foarte bine, a dat şi pase de gol, a avut acţiuni frumoase 1 contra 2. Pătrunde în viteză, poate şi să şuteze periculos, poate să fie faultat în careu. Este un jucător care caută mereu duelul 1 la 1.

Dacă vine la Borussia, m-aş bucura foarte mult, că l-aş putea vedea mult mai des. I-aş da şi sfaturi, cum să nu?!”, a spus Marcel Răducanu la orangesport.ro.

„Mi-a zis MM: ‘Ești nebun?’” Gigi Becali, pronostic uriaș pentru România la EURO 2024! Până în ce fază vor ajunge tricolorii

Gigi Becali a venit cu un pronostic uriaș pentru România la EURO 2024! Patronul de la FCSB este de părere că tricolorii lui Edi Iordănescu pot scrie istorie la turneul final.

România se află acum pe primul loc în grupa E, după victoria istorică cu Ucraina. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează meciul cu Belgia, care este programat sâmbătă, de la ora 22:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că, în opinia sa, România va ajunge în finala Campionatului European.

Patronul campioanei a recunoscut că a avut o discuție cu Mihai Stoica, oficialul grupării, pe această temă. Lui „MM” nu i-a venit să creadă atunci când Gigi Becali a spus ce crede că se va întâmpla la EURO.

„Eu l-am întrebat pe MM și i-am zis: ‘Să vedem, Gigi, că noi jucăm acum, dar dacă ajungem în finală?’ MM a zis: ‘Băi, Gigi, tu ești nebun? De unde poți să știi ce e la fotbal?’ El a zis: ‘Păi jucăm, ne calificăm de pe locul 2 și putem să picăm cu Olanda’. Păi și ce? Batem Olanda. E nebunia mea, îți dai seama. MM a zis: ‘Băi, Gigi, tu ești nebun’.

Eu așa sunt. Mie nu îmi plac lucrurile mici. ‘Bă, Mihai, ești nebun la cap? Ce mare lucru e’. El a zis: ‘Hai, bă, Gigi… înseamnă că nu știi ce echipe sunt’. Adevărul e că nu știu. De ce să ne calificăm de pe locul 2? Ne calificăm de pe locul 1, de ce să nu o batem noi pe Belgia?

Uite, pe locul 1 terminăm. Eu așa am visat tot timpul. Eu niciodată nu am visat lucruri mici. Vezi și la mașini. Când mi-am luat, mi-am luat de 500 de mii. Eu așa am învățat de la tată. ‘Oaia mare, capra mare, pulpa mare, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și