Închide meniul
Foto

Ruptură totală! Emma Răducanu s-a despărţit de iubitul milionar! Detaliul remarcat de englezi

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 12:11

Reclamă
Ruptură totală! Emma Răducanu s-a despărţit de iubitul milionar! Detaliul remarcat de englezi

Emma Răducanu s-a despărţit de iubitul milionar

Emma Răducanu/ Instagram

Emma Răducanu s-a despărţit de iubitul milionar. Presa din Anglia a făcut anunţul şi a dezvăluit că jucătoarea cu origini româneşti nu mai formează un cuplu cu Carlo Agostinelli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu nu a mai participat la niciun turneu din luna aprilie. La momentul, jucătoarea ajunsă pe locul 205 WTA a fost eliminată în primul tur de la Madrid.

Emma Răducanu s-a despărţit de iubitul milionar

Jurnaliştii de la The Sun au anunţat că Emma Răducanu e singură, şi că s-a despărţit de iubitul milionar. Relaţia celor doi s-a sfârşit după aproape un an.

Gestul care ar fi dat-o de gol pe jucătoarea cu origini româneşti a fost faptul că nu se mai urmăreşte reciproc cu Carlo Agostinelii. Asta după ce în perioada în care formau un cuplu, postau des fotografii din vacanţele lor.

„Emma are 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, dar Carlo nu mai este unul dintre ei”, a precizat un apropiat al Emmei Răducanu, pentru sursa menţionată anterior.

Reclamă
Reclamă 4

Carlo Afostinelli, fostul iubit al Emmer Răducanu, este fiul unui cunoscut milionar. Robert Agostinelli are o avere de nu mai puţin de un miliard de euro. Totodată, şi mama fostului iubit al Emmei este o importantă personalitate în industria modei.

Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani

Emma Răducanu a venit cu explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani. Campioana de la US Open 2021 a avut o reacţie total neaşteptată.

Jucătoarea din Marea Britanie, care are origini româneşti, a declarat că întrebările sale „provocatoare” şi „dificile” ar putea fi explicaţia faptului că a schimbat des antrenorii, relatează BBC.

Reclamă

„Le pun antrenorilor mei o mulţime de întrebări„, a declarat sportiva la emisiunea Today de la BBC Radio 4. „Uneori nu au putut să ţină pasul cu întrebările pe care le-am pus şi poate de aceea s-a terminat colaborarea„.

„Este ceva ce am făcut întotdeauna. Mereu îi provoc şi le pun întrebări antrenorilor şi le stimulez şi lor gândirea. Nu sunt o persoană căreia poţi să îi spui ce să facă şi va face, trebuie să înţeleg de ce şi apoi o voi face”, a adăugat Răducanu, potrivit news.ro.

Răducanu şi-a început cariera cu Nigel Sears, care a plecat la scurt timp după ce ea a ajuns în turul al patrulea la Wimbledon, în iulie 2021, înainte ca Andrew Richardson să o ghideze spre celebra victorie de la Flushing Meadows, câteva luni mai târziu.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și