Închide meniul
Video

Daniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2024, 14:48

Reclamă

Daniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei

Daniel Ricciardo / Profimedia Images

Daniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei. După cursa care a fost LIVE pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, Ricciardo a comentat incidentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentul dintre cei doi a avut loc în turul 27 al Marelui Premiu al Chinei. Ricciardo nu s-a putut abţine şi a fost auzit făcându-l „idiot” pe Stroll.

Daniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine”

Poate într-o oră, când va vedea, ar putea să-și schimbe punctul de vedere. Dar dacă nu o face, nu pot să-l ajut.

E foarte frustrant! E normal să apară incidente în cursă, dar nu în spatele safety car-ului, așa ceva este inadmisibil. Fierbe sângele în mine de când am văzut perspectiva sa de pe ‘on board’. Odată ce începem să frânăm, el își întoarce capul în dreapta, spre virajul 14, nici măcar nu se uită la mine. După aceea, deja era în spatele meu.

Nu știu ce face, unde îi e capul, dar tot ce trebuie să facă în acea situație este să aibă grijă de mine, și clar nu a avut. Să vedem ce zice în media, poate voi zice și eu mai multe”, a declarat Daniel Ricciardo după cursă, potrivit motorsport.com.

Reclamă

Lance Stroll l-a lovit pe Daniel Ricciardo în Marele Premiu al Chinei! Cum a răbufnit pilotul de la Aston Martin

Lance Stroll l-a lovit pe Daniel Ricciardo în Marele Premiu al Chinei! Cursa de la Shanghai nu a fost ferită de incidente, iar în turul 27 spritele s-au încins pe circuit.

În turul 27 al cursei de la Shanghai, Lance Stroll s-a apropiat de Daniel Ricciardo, înaintea unui viraj strâns. Totuși, la momentul respectiv, Fernando Alonso a intrat într-o depăsire periculoasă, iar pilotul de la AlphaTauri a fost nevoit să frâneze.

Imediat după, Stroll s-a izbit în Ricciardo, iar monopostul acestuia a fost ridicat, preț de un moment, în aer. După acest accident, pilotul de la Aston Martin a răbufnit, prin radio:

Reclamă 4 / 0/3

„Idiotul ăsta a apăsat puternic frâna!”, a transmis Lance Stroll, după accidentul cu Daniel Ricciardo.

Ricciardo nu a apucat să termine însă cursa, chiar dacă inițial monopostul acestuia părea în regulă. În turul 34 al cursei din China, AlphaTauri a rămas fără piloți pe cirucit, după abandonul lui Daniel, dar și al lui Tsunoda, care a părăsit întrecerea în turul 27.

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Pilotul olandez a obținut o nouă victorie importantă în acest sezon din „Marele Circ”.

Cursa de la Shanghai a fost plină de evenimente incendiare, iar piloții s-au luptat pentru primele poții până în ultimele tururi. De asemenea, au avut loc și 3 abandonuri: Bottas, Tsunoda și Ricciardo. Marele Premiu de Formula 1 al Chinei a fost în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM, în AntenaPLAY.

„Am fost incredibil de rapizi astăzi, pe fiecare tip de pneu. Mașina a fost ca pe șine. Astfel de weekend-uri sunt incredibile. Să obții ceea ce am obținut noi… e fantastic.

Pe final de cursă auzi mereu zgomote pe care nu ar trebui să le auzi. Erau resturi de la una dintre mașini, am trecut cu 200 la oră peste ele, am vrut să verific dacă mașina este ok.

La Miami ar trebui să fie o cursă bună pentru noi. În mod normal strategia este mult mai simplă acolo, dar se anunță un weekend nebun”, a spus Max Verstappen, la finalul cursei de la Shanghai.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și