Închide meniul

Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani”

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 17:43

Reclamă
Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani

Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: "E vorba despre respectul faţă de fani"

Max Verstappen şi Fernando Alonso, în timpul Marelui Premiu al Chinei / Profimedia

Preşedintele Formula 1™ a venit cu o replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso, după ce aceştia s-au plâns de calendarul încărcat din „Marele Circ”. Acest sezon are 24 de Grand Prix-uri, iar mulţi piloţi consideră că numărul acestora este mult prea mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani”

Stefano Domenicali, preşedintele Formula 1, a fost întrebat despre comentariile făcute în ultima vreme de piloţi precum Max Verstappen, Fernando Alonso sau Lewis Hamilton, care s-au plâns de numărul mare de curse dintr-un sezon. Italianul consideră că cele numărul 24 este numărul perfect de curse într-un sezon şi le-a dat de înţeles piloţilor care sunt nemulţumiţi de programul din „Marele Circ” că nu sunt obligaţi să rămână în Formula 1.

De asemenea, el susţine că piloţii au o responsabilitate faţă de fani, partenerei şi sponsori şi că este vorba despre o chestiune de respect faţă de aceştia.

„Cred că 24 este numărul potrivit. Cred că 24 de curse sunt mai bune decât 12. Dacă vrei să pilotezi aici, o poţi face în fiecare zi. Dacă nu vrei în Formula 1, atunci nu trebuie să o faci.

Reclamă

E vorba despre respectul faţă de fani, deoarece ei vor să te vadă concurând. Este responsabilitatea noastră faţă de fani, parteneri, promotori, sponsori şi intermediari. Asta este magia sportului în care trăim. Avem nevoie de eroi care să se bucure de ce fac”, a declarat Stefano Domenicali, citat de marca.com.

După cele două curse din China, Formula 1 va lua pauză de un weekend şi va reveni în perioada 3-5 mai, atunci când „Marele Circ” se mută în Florida, pentru Marele Premiu din Miami. Întrecerile din Florida vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și